0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni civici tasarımıyla bir Honda kullanıcısı olarak bende çok beğeniyorum. Ancak kaportada kendiliğinden göçükler oluşuyor, kaportası hatalı diye söyleniyor. Hatta araç 180-190 km hızla giderken kaportasının dalgalandığı söyleniyor. @Tekin Bozbey (21136) abi bu konuda bir bilginiz var mı?
Öncelikle, C sütunundaki popüler göçüklerin doğal değil dış etken sebebiyle oluştuğunu düşünüyorum. Doğal olanları 1 - 2 adetse geriye kalan 3 - 5 adeti yapay. Doğal olanlar ile yapayları arasında çok fark var. Toplamda 10 sayısına bile ulaşmadı.Diğer taraftan, bunun yeni tasarım araçların ilk üretimlerinde oluşabilen bebeklik hastalıkları denen türden olduğunu düşünürsek, düzeltilemeyecek bir sorun değil. Toyota Corolla diesel motorları ve MMT şanzımanları çok daha fazla insanı üzmüştü ama hala çok satılan bir marka. Bu tip şeylere takılarak resmin bütününü kaçırmamak gerekiyor.Benim araç çok daha yüksek süratle giderken dahi hiç bir yeri dalgalanmadı/dalgalanmıyor. Dolayısiyle bu söylemler desenformasyondan öteye geçemiyor.
Umarim sizinkinde de başlamaz.
Araçlarını sıfır alanların göçük oluşturma meraklısı olduğunu sanmıyorum. Velev ki dış etmenle oluştu. Bunu söyleyecek en az 1 babayiğit aralarından çıkardı.