0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Tekin Bozbey (21136) O şirin Yaris Hybrid'i özlediğini, Honda Civic'in direksiyonuna oturduğunda "Ah, keşke bu araç hibrit olsaydı" diye iç geçirdiğini, yollarda hibrit görünce dönüp baktığını itiraf et artık. )
Tekin bey, Honda'nın kötü otomobil üretmediği dünyada bilinen bir gerçek. Hatta şahsen Toyota'dan daha güzel ve estetik araç üretiyorlar. Yazınızdaki Amerika'da Honda Civic'in Buick La Crosse adı ile üretildiğini belirtmişsiniz. Sanırım orada bir hatamız var, şöyleki. La Crosse'u Amerikan pazarında bizdeki İnsignia kasasını baz alarak üretiyorlar.Opel de Buick de GM çatısı altındaki iki marka. Bunların Honda Civic kopyalamasına zaten o ülkede Civic satılırken gerek var mı.? Sizden ricam, kopya dediğiniz La Crosse ve Civic fotolarını yan yana paylaşıp izah ederseniz sevinirim. Altına da yine La Crosse ve Insıgnıa fotolarını da paylaşabilirsiniz. Saygılarımla.
Tam konuyu anlayamadım ama üst mesajda arkadaş civic ile mi o litreleri tutturmuş.Eğer öyleyse doğrudur. Ancak tüm benzinli araçlarla o litreler tutturulur. Önemli olan şehir içi kaç litre olduğu... şehir dışı 5.5 litre yakan 1.4 100 bg wv motoru şehir içinde rahat 10 litre yakıyordu...
bir önceki kasa otomatik benzinli civic klima düşük seviyede açık. econ tuşu açık. bir depoyla şehirler arası 700 km yaptım, sizce bu değer normal mi?
Bir önceki kasanın boş deposu kaç litreydi? Bir depoyla derken, sonuna kadar mı bitirerek 700km yaptınız yoksa 700km'nin sonunda 10 litre yakıt kalmışmıydı? Doğru yorum yapabilmemiz için gerekli bilgileri belirtmeli yada 100km'de kaç litre yakıt tüketimi çıkardığınızı yazmalısınız.
benzini tam doldurdum. 700 km civarında ışık yandı. yol bilgisayarı en düşük 6.1'i gösterdi.