0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekin bey,Toyota markası için konuşursam 1988 yılından bu yana fabrikasyon (üretim bandında montajı yapılan) LPG'li araçları var, sanırım siz "LPG dönüşümü ile uyumlu motor" demek istediniz?
Tekin abi, LPG'den dolayı bir sorun yaşamam inşallah
Toyota, fabrikasyon montajladığı LPG'li motorlarına garanti veriyor mu? Yani belgelenebilirse, LPG ile araç kullanmak isteyenler Honda'ya bulaşmamış olurlar. Toyota o motoru Türkiyeye getirmeli diye düşünüyorum.
LPG uyumlu araç listesine bakıldığında bir çoğunun artık üretilmediği ve bir çoğununda ülkemizde olmayan model olduğu anlaşılıyor.
O motorlar da aynı Hondanın yaptığı gibi bazı parçalarının modifiye edildiği motorlardı. LPG, geleceğin yakıtı değildir ve ona uyumlu motor yapılmayacaktır.
O zaman Toyota LPG compatible engine diyerek yalan söylemiş oluyor
Honda da aynı yalanı söylemiş.!Eğer gerçekten uyumlu olsaydı, yıllardır Türkiyede üretiliyor ve en azından iç piyasada satılıyor olması gerekmezmiydi.?
Gerekirdi. Desenize Oradakilere uyumlu diye yutturuyorlar! Kolaylıkla yalan söyleyebildiklerine göre oralarda at koşturmak buradan daha kolay!
Bırakın 1 milyon km'yi 10 yıl bile araç kullanılmıyor, zaten bir araç 2. el olduğunda da herkes arıza çıkartmasına normal olarak bakıyor.
Bugün 1000 bakımına gittiğimde difüzör de taktırdım
Hayırlı olsun, yakışmış. Gerçekten güzel olmuş.
Civic Fd6 ^ dan sonra, ya Honda designer ları değişmiş ya da adamlar güzel kafayla çizim yapmışlar. Arabaya yan dan bakıyorum arkasıyla önü alakasız, arkası yine bir önceki kasa gibi kalkık, araba nın tüm parçaları sağdan soldan eklenmiş gini duruyor aerodinamik alakasız, Honda beklentileri iyice düşürerek kendi ayağına sıkmaya başladı tasarım konusunda, iç mekan kalitesi de gittikçe düşmüş.