0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu ses benim aracımdada yok.Merak ettiğim sadece tek tekerdenmi geliyor yoksa diğer tekerlerdede varmı.SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toyotacılar işin içinden çıkamadık.. napıcaz böyle, ne öneriyorsunuz. Direk Japonya ile mi muhattap olayım?Teşekkürler,
İllaki vardır ama biz ses ve yalıtımdan bahsettik. Kesinlikle avensisten öndeler bu konularda.Şuan bu üçü arasında seçim yapacak kadar param olsa kesinlikle mondeoyu seçerdim. Çok ayrı bir araç. Eski kasalarından biliyorum.
Passat,mondeo vs araçlarda hiçmi problem yok zannediyorsunuz arkadaşlar???Diğer forumlarıda takip eden biri olarak söylüyorum bunu.Konuyu takipteyim aracı kaldırma imkanım olmadı en kısa zamanda bakacağım ama bende böyle bir ses yok yada benim kulaklar duymuyor Keyifli sürüşler...
Forumdaşlar Alman arabalarına artık eskisi kadar güvenmeyin özellikle VW grubu hiç de düşündüğünüz gibi değil. Direk Alman grubu içinde Almanya da çalışan arkadaşım WV, Audi , skoda, seat ,opel ki opel öldü artık (insigna kurtardı markayı)sizleri kazıklamak için var diyor Alman'ın en iyi arabası Mercedes, ve BMW nin üst kasa versiyonları. Diğerleri direk çöp diyo. Kendileri kullanmıyor.Özellikle VW dediğiniz araç problem çıkardıkça arızayı seriye bağlayan en çok yedek parçadan kazanan bir araç, çünkü içi konfor ve göz alıcı aksesuarlarla doldurulmuş, göz boyuyor Üstelik bize gelen BMV Mercedes in 2016 kasalarındaki güvenlik ve konfor Almanların bindiği 95-96 kasalarda var Yani Türkiye şartlarına göre araç üretiyolar. Bizimkilerde Alman diye kendini paralıyo Sürtme sesi dışında Japon araçları Alman VW grubunu kalite olarak gömer Dipnot : Uluslararası ticaretçiyim biraz takip ederim bu işleri, karalama değil gerçek Hatta yapılan bir araştırmaya göre dünyanın en az arıza çıkaran araba sıralaması şöyle 1- Mazda % 17 2- Mercedes % 25 3- Toyota % 26 4- Honda % 27 5- Mitsubishi % 29 6- Volvo % 30 7- Nissan % 33 8- Fiat % 34 9- Audi % 35 10- Ford % 36 11- BMW % 37 12- Peugeot % 37 13- Subaru % 37 14- Hyundai % 38 15- Rover % 39 16- Volkswagen %40 17- Opel % 43 18- Renault % 48 19- Saab % 48 20- Citroen % 50 21- Land Rover % 53 22- Alfa Romeo % 54
Aracı satın diyorsunuzda bu aracı bu şekilde başka birisine satmak aracı alan kişinin Kul Hakkı kavramına girmezmi?
MerhabaSes ile ilgili gelişme varmı acaba???
Söylemeden satmak, hem de nasıl girer. Ama gel gör ki söyleyerek satanı neredeyse hiç göremedim ben.
hayır pişkinliğe devam ediyorlar, dün avukatla görüşüp detayları konuştuk atanacak bilirkişiden şüphe ediyor. Yetkili birim İTÜ bilirkişiler Allah'a emanet güya Türkiye ve dünya genelinde araştırmışlar tek şikayet benden gelmiş, herhâlde benim duyduğum ses Mozart'ın 9 .senfonisi de ben abartıyorum. ses çok iyi çok şikayet etmeyelim lütfen. altımızdaki 2016 model şahin