0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forumda Kaan yayınlayınca ilk aklıma Zeynep hanım geldi //www.youtube.com/watch?v=5tCbbZsqKwwToyota auris
Konu gittikçe enteresan oluyor .T27 aynı kasanın 2011-2012-2013-2014 modellerini kullananlar var forumda genellikle siz sanırım 2. siniz Bizim araçlarda bu tür bir ses yok balata desem Zeynep hm balatalarıda değiştirmiş.Gelişmeleri bekliyoruz.vw grup konusundaki görüşlerinize kesinlikle katılıyorum.Ancak özellikle B8 çizgisi çok hoşuma gidiyor.Selamlar
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,Sizin ve kendi adıma gerçekten çok üzgünüm çünkü kaç tane servis ile görüştüysem hepsinden aynı yanıtı aldım.Hatta araçları liftlerle kaldırdık hepsinden aynı ses geliyor. Problem kronik.Problemin tüm araçlarda olması ve bilir kişi olarak İTÜ makine mühendislerinin atanması bizim hukuki olarak da elimizi kolumuzu bağladı. Çünkü araçtan anlamayan adamlar 3-5 dk testlerle kanaat getiriyorlar.Şuan bu şekilde kullanıyor, sesi duymamaya çalışıyorum. Garantisi bitmeden elden çıkaracağım. Muhtemelen bir kaç sene sonra bunun bir problem olduğunu anlayıp geri çağırırlar araçları.Teşekkürler,Zeynep
Bende aracımı servise götürüp çözümü için araştırcam tabi aynı sorunsa, ben cam açıkken ön sol lastikten geliyor,kapalıyken gelmiyor. Sizde ki sorun rahatsız edici boyuttaysa hak veriyorum yeni alınmış bir araçta bu olması kabul edilemez. Türkiye hukuki süreç hakkında ise bir sonuç çıkmaz. Doğuş yüzünden bizde sıkıntı yaşadık. Yapacağınız en iyi iş elden çıkarmanız olacaktır. Dediğim gibi bir gelişme olursa bilgilendireceğim. Teşekkürler,Sent from my iPhone using Tapatalk
Muhtemelen aynı sorundur. Bahsettiğiniz gibi camlar açıkken gelen ,araç ısındıkça artan bir ses. Ama yapcak bişey yok ne yazıkki...Haberlerinizi bekliyor olacağım.Teşekkürler,Zeynep
Konu kaynamadı arkadaşlar takipteyim bende.Bu serilerde hep aynı problem var servisler yapılacak işlemi bilemedikleri için başlarından savıyorlar konu toyota'da şu an.Yakında bir bülten çıkar sanırım bilgilerinize.Selamlar
ümit bey, ses aşağıdaki linki tıklayarak duyabilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=e2mnAtm8fHk&feature=youtu.be