0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı ses 2013 yeni kasa corollamdada var malesef.... geri geri tam sol oto parktan çıkarken çok duyuluyor. Ve geri geri gelirken bazen fren yapınca garcccc gurccc ses yapıyor. Dün yağ değişiminde araç lifteyken tekerleri elimle çevirdim sürtme sesi var hepsinde ama az. Usta doğal dedi balataları biraz sürtme mesafesinde olması gerek yoksa fren pedalında boşluk olur dedi. Tabii yersek.
MerhabaBugün TOYOTA KAR PLAZA'daydım konuyu soruşturdum servis teknisyenimden.Konu ile ilgili olarak bülten geldiğini ,fren disk ve balatalarının bir üst kalite olanlarla değiştirildikten sonra sorun kalmadığını belirttiler.Sorun yaşayan arkadaşların bilgisine.Keyiflisürüşler dilerim.
Bende skoda marka 2015 model sıfır aldığım bir rapid vardı. Aracım geç çalışıyor dedim. Yetkili servis aracımın arızasını bulamadı, araç kapımın önünde çalışamadan kalıp da ben bağırıp çağırmaya başlayınca gelip aracımı çalıştırdılar ve evimin önünden aldılar. Arızayı yine bulamadılar. Artık gına geldi arızasını araştırdım ve tahminlerimi ilettim. En son tahmin ettiğim o parçayı sökülünce arıza ortaya çıktı. Ellerinde parça yokmuş. Kış günü araba çalışmıyor. Ben mahkemeye vereceğim deyince bir parça buldular. Onu takıp aracı çalışır duruma getirdiler ancak parçanın yenisi 45 günde geldi. Bu arada parçanın geldiğini arayıp ben öğrendim servisin lütfedip parça geldi buyrun diyesi bile yoktu. (müşteri memnuniyetinde son nokta)Herhangi bir skodanın kaput kapağını kaldırın. Parçaların üzerinde şirketin sahip olduğu 4 marka aracın amblemleri vardır. Araçlar kısmen aynı yedek parçaları kullanır. Lafın özü şu teknik bir arızayı bulmaktan aciz bir yetkili servis gittiğinizde sizinle gönülsüz konuşan çalışanlar istiyorsanız buyrun Konya yolunda hepsi sizi bekliyor. Unutmadan ben şimdiye kadar 2 kez bu hatayı yaptım bir kez seat bir kez skoda olmak üzere sıfır iki kez araç aldım. Alana kadar çok iyilerdi ama iş servise arızaya gelince (araç sıfır olunca arıza yapması epey moral bozucu oluyor) müşteri memnuniyeti sıfır. Tecrübelerimle sabit kendi yaşadıklarımı anlattım. (emin olun abartı yok) Eklemekte fayda var 15.000 periyodik bakımı 600 lira gibi bir ücreti var. (Dizel araçlar için)İlgilenen tüm arkadaşların bu yazıyı okumasını tavsiye ederim.
Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı gelmedi! Hikaye güzel ama