0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nacizhane tavsiyem koltuklari kollamaniz sonucta deri delinmeye yirtilmaya musait.
Nerde yaptırdınız istanbulda mı? Fiyat olarak ne kadar tuttu ?
@Murat Köse (28015) Abi,deriyi sipariş ettim , Antalya'ya geçerken Denizli'de mola vereceğim beraber dikeriz artık
mehmet kardeş güzel olmuş.fakat kolçağıda yapıyorlar.sen yaptırmamışsın
@Emre Musaoğlu (29444) kolçağı bilerek yapmadık ama ne zaman yaptırmak istersem usta yapacak.
Hocam söyle bir gece vakti uzun kısa videosu bekliyoruz. O kadar yaptırdın bir de biz görelim de gönlümüz gözümüz açılsın [emoji4]
@Talat Serkes (28471) Video eklemiştim youtube'da burada paylaşmıştım.Zifir karanlık uzun yolda mı video istiyorsun tam anlamadım kardeşim Yalnız otobanda etkisi inanılmaz bu sistemin.Önceden çoğu sallamazdı , millette nasıl bir algı oluşturduysa Bixenon,selektör yapar yapmaz sinyaller yanıyo
Hmm ben görmemişim pardon inceleyeyim [emoji4]
aydınlatması gayet güzel, kararında ve orjinal gibi. güle güle kullanın.
Hayırlı olsun Mehmet bey.Güle güle kullanın.Arabaya gerçekten hoş bir ambiyans katıyor.
Rengi ve tonu çok güzel olmuş İyi günlerde kullanın aracınızı
Zamanla bu da yetmeyecek arkaya da çareler düşüneceksiniz. Arkaya da yapınca ambians tam olarak tamamlanıyor. Arkaya şerit led kesip yapıştırmak en kolayı. Hem el ayak değmiyor hem kesme biçme olmuyor.
İyi günlerde kullanın çok hoş olmuş.Benimde niyetim var hatta dimmer led ve duyular hazır fakat bir türlü elim gitmiyor
Hocam ön park sensörü orjinal mi sonradan mı taktırdınız ?
Hayırlı olsun abi Orjinalinin görüntüsüde bir başkaymış