0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam iç döşemeleri ne kadara ve nerede yaptırdınız çok yakışmış
Bana da bu düğmelerin hiz sınırlayıcı için olanından lazım
Benim bedavaya imalatını yaptığım hala daha çalışıyor maşallah. Eğer alacak olursan haber et inceleyelim iyicene Bu arada Mehmetler o düğmede tuhaflık var. Üstteki ışığın yanması lazım basılı kalınca. Ben akşama elektrik devresini bakayım varsa bende
Ters olmamış mı o? Açıkken karanlık kapalıyken ışıklı galiba. Yardımlaşma konusunda Avensis grubunun maşallahı var ya , Allah razı olsun
Maşallah abi üzerindeki düğmede de aynı böyle tepki veriyordu. 2 sene önceki Corollam'da da aynı böyle tepki veriyordu. Yani ben hiç yadırgamadım abi , sanırım ışık yanarken sensörün kapalı olduğunu hatırlatsın seni rahatsız etsin diye düşünülmüş. Ne de olsa hız sensörü de olduğu için açık kalmasını istiyorlar galiba.Mesaj Birleştirildi: Nisan 11, 2016, 20:25:04Hız sınırlayıcı düğmesi de vardı Talat.
lınk verebilir misin abi
Bowww eski buton nasılmış öyle Elinize sağlık güzel olmuş. Konuyla alakasız ama, paspaslarınız benimkinin aynısıymış. Pedalın altına sıkışma sorununuz var mı? Nasıl çözüm buldunuz?
Burak Bey,paspaslarım hiç sıkışma yapmadı çok şükür.Mesaj Birleştirildi: Nisan 11, 2016, 21:25:34@Talat Serkes (28471) @Murat Yüzer (34542) link bu kardeşim: http://s.aliexpress.com/Ufy2q2qIÜcretsiz kargo YENI araba Gps Kaydedici Park sensörü Sis işık drl TOYOTA highlander Camry Prius corolla PRADO için düğmesi anahtarı
Selam arkadaşlaren son sorduğumda hız limitleyicinin orj düğmesi 160 T.L idi.gelirse bende alırım .selamlar
Ufuk abiye tapatalk tan mesaj attım ama dönmedi. Acaba tapatalk kullanmıyor mu
İmzada görebileceğin üzere kullanıyorum Talat Tapatalk chat kısmından mesaj gönderdiysen bende chat kapalı.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi