0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Far açmak işi bilen için çok kolay. Ben eski aracımızda açmıştım karartmak için Farı açmak için fırında ısıtıp açmaya başlanıyor devamında da ısı tabancasından (eğer gerekirse) yardım alınıyor. Tornavida yada düz bir aletle açılıyor. Far yapıştırıcısı bulmak zor. Silikon kullanılıyor diye biliyorum ben genellikle. Su yada buhar ile ilgili bir örnek vereyim. Seat Leonun önceki kasasında orjinal farlar açılmadan önce de sonrada buğu problemi varmış ve çözülememiş mesela. Tamponu indirmek aslında kolay ama birazcık bilmek gerekiyor. Korkulacak bir şey değil Bence Talat abi bu işi kendi yapabilir. Gece uçuşunda hella intemo mercek satıyorlar benden duymuş olmayın
Oo hadi bakalım basgan merakla bekliyoruz. Çok bekletme bizi[emoji6] [emoji6] [emoji6]
Bu pek küçük görünmüyor be Mehmet, küçük dokunuş diye farlara denebilir ama işi büyütmüşün yani. Maşallah güle güle kullan güzel olmuş, vişne çürüğü güzel renk
Mehmet hocam Maşallahın var.Ufak dokunuşlardan ziyade Araba Premium olmuş resmen.Koltuk rengin çok şık.Opel İnsigniada bu renkte deri döşeme opsiyonu var 7800 tl civarı.Ama çok hastası olduğum bir renk.Bunların üst kısmına birde TRD Logosu diktirseydin var ya Tavsiye olarak kol dayamayıda aynı renge kaplatın derim çünkü sırıtıyor.Kapı döşemelerinide kaplatmanız çok akıllıca olmuş.Keşke yaptırmışken ön koltuklardaki yanal destekleri güçlendirseydiniz.Diğer aklıma takılan Ön Koltuklardaki Airbagler kaza anında patlamasını engelliyormu bu tip döşemeler?Yada patladığında aynı korumayı sağlıyormu acaba?Koltuk ısıtma sistemi için premium donanımın orjinal ön konsol ve düğmelerini kullanılsaydı çokmu pahalı olurdu acaba?Tavsiye: Ön kapı içindeki ampulleri ordan sökün bir an önce ve Lede çevirin onları.Artık yakışmıyor bu araca o sarı halogenler
Aynen bunlar küçük dokunus ise benimkiler yanında geçerken esen rüzgarın dokusu ancak olur. Hahaha
Teybin vitesin bulunduğu yerlerdeki gri metalimsi yerleri de bu renkten yapmayı düşündün mü Mehmet?
Tavsiye olarak kol dayamayıda aynı renge kaplatın derim çünkü sırıtıyor.
Teşekkür ederim Murat Abi, baktım premium alamadık,biz yapalım dedik daha uyguna geliyor böyle inan
orjinal premium pakette deri döşemeler krem renk ve kol dayama da diğer avensislerde ki gibi siyah. hocam 1.8 ile 2.0 piyasası çok anlamsız bir şekilde aynı fiyatlarda seyrediyor. bu durumda neden 1.8 alınıyor anlayabilmiş değilim
Düşündüm de çok boğmasından korkarak vazgeçtim abi,hatta,göğüsü bile düşündüm.Mesaj Birleştirildi: Şubat 15, 2016, 20:38:27Ben güzel bir takasla Corolla HB aracımı verdim @Burak Ulubir (32698) , keşke takasa giren beyefendinin 2.0 Premium'u olsaydı ama işte
Bu vesile ile sorayım. Abi premium larda bixenon ve viraja duyarlı farlar mi var yoksa kısalar xenon mu. Bu adaptif far dedikleri var mi premium da
adaptif far (viraja duyarlı) ve xenon var. uzunlar halojen. ama premiumu premium yapan bence hafızalı ve elektrik kontrollü direksiyon. starta basıyorsun derinlik ve yükseliği hafızaya göre ayarlıyor. stop diyorsun sürücü araçtan rahat insin diye açasıya uzaklaşıyor.
Komple göğüs belki boğardı ama o metalimsi kısımlar şık yapardı diye düşündüm Eh işte buda güzel ama tam değil işte
OOOO masallah arabanın ıcı bızım mısafır odası gıbı olmus. cok begendım gule gule kullan. rengı dıkıslerı cok sık ve kalıtelı duruyor.
Şaka bir yana Adaptif Far özelliği iyidir güzeldir ama ben önümü net göreyim yeter