0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hacım anladığım kadarıyla araçtan memnunmuşsunuz çekişinin düşük olduğu dedikodusunu kabul etmiyorsunuz,fiyatına göre alınabilecek bi araba olduğunu düşünmüş ve gidip sıfır km olarak almışsınız,sağlamlığından memnun kalmış taş gibi olduğunu söylemişsiniz kusura bakmayın ama niye satmak istediniz siz bu arabayı, dillere pelesenk olmuş ""1.33 çekmiyor hantal kalıyor"" vs. siz de bu piyasa yaklaşımından rahatsız olmuş ve boşu boşuna arabadan soğumuş, zarar ederek satmışsınız aracınızı. ne diyeyim bence yazık etmişsiniz. netice itibarıyla araçtan beklentiniz ve o beklentinin ne kadar karşılandığı tamamen sizin (yani kullanıcısının) yaklaşımıyla alakalıdır. kıyas yaparken elbette o araç aynı sınıftaki daha büyük motor hacimli araçlarla mukayese edilmemelidir, tabi ki 124 veya 132 hp lik bi araba gibi yürümez, ancak 99hp bi motor da o arabada inanın beklentileri karşılıyor. kullanan arkadaşlarım bu bilinçle (beklenti/tatmin) bakınca oldukça makul bi seçim olduğunu söylerler. inşaAllah bi sonraki aracınızda daha mutlu olacağınız bi tercih yapar ve uzun süre sorunsuz kullanırsınız.selamette olun.
Alanada satanada hayırlı olsun
1.8 2.0 demeyelim de 130 hp den aşağı olmaz diyelim ,artık ufak motorlar yüksek performansı olabiliyor 1.6 T astra 180 hp yine astra 1.6 dizel 130 hp,Vw 1.4 tsi 140 hp hemde ACT ,vb...Az yakar çok kaçar misali .2.0 motor 2006 model bir aracın vergisi yıllık 1300 tl. gelde bin..
2012 yılında auris'i alırken 1,33 motor düşünmüştük, satış temsilcisi ille alacam diye ısrar etmiyorsanız ben bu arabayı size satmak istemiyorum demişti. Ne tekim 1,6 aldık ve gecen sene nisan ayında keyfe keder verdiğim ilan sonucu 1 ayda arabayı 43000 tl' ye sattım. Sındı yazınızı okuyunca bana 1,33 satmayan satış elemanına teşekkür edesin geldi.
5-6 bin kişi ilana bakmış, Lütfedip arayan 6 kişi,(birisi aracı alan) Favorilerine ekleyen ölücü sayısı 174 47 kişide mesaj atmış,yarısı takas istiyor abı bu sahıbındencoma lanet gelsın pıyasanın anasını aglattı. memleket olmus masaımara gıbı butun yırtıcılar oto pıyasasında favorılere eklıyorlar kı fıyatı duserse hemen alayım dıye. tekrardan gozun aydın olsun
1.33 corolla deneyimimi yazdığımda bazı arkadaşlar toyota sahibi gibi oo nasıl gitmez dersin diye zıplamışlardı. gitmeyen araba yoktur tabiki. gitmese yollarda ne işi var ?ama sollamaya çıkarken sol şeritte yemediğin sellektör kalmaz. sollama anında hatalı bir durumunuzda Allah muhafaza gaza asılıp ani tepkiyle kurtaramazsınız arabanız size bu olanağı sağlamaz. gibi gibi. 1.33 konya için tasarlanmış arabadır bana göre
Arkadaşlar bende 1.33 corolla sahibiyim aracımda çok memnunum çekmez diyenlere şiddetle tavsiye ederim.her aracın bir alıcısı vardır nasip bu işler milletin ön yargısı kırılmış bence ben 1.33 corallayı zor buldum aramadığım yer kalmadı izmirde oturuyom izmirden erzuruma kadar aramadığım bayi kalmadı muğla buldum ancak demekki vatandaşın ön yargısı kalmamış yoksa bu kadar satmazdı.
@Gokhan Sarikaya (30726) Gökhan Bey açmış olduğunuz konuyu buraya birleştirdim sanırım biraz uyuyor. Yetkili servisler her zaman daha az verir, kendiniz daha yüksek fiyata satabilirsiniz maalesef eklenen aksesuarlar satarken fiyat farkı yaratmıyor.
Gökhan bey ilk sene de arabanun sifiri 2015 i 52 binden satildi.2016 si 56 bin diyor pazarlikla kaça alinir bilemem.Sizin araciniz 44 45 arasi eder gibi duruyorToyota altin gibi derken ikinci elde az kaybettirir.Hangi araç olursa olsun 1 yil içinde satarsaniz zarar ettirir.Keske ozaman araba yerine dolar arsa alsaymışsınız.
Teşekkürler. Yani nezaman satmamı önerirsiniz? hangi dönemlerde 2.el değeri artar? Model düşürmem gerekiyor özel durumlardan dolayı.