0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi sorması ayıp yakıt tüketimin nasıldı?Mesaj Birleştirildi: Ocak 29, 2016, 00:38:45yani ş içi, ş dışı hiç ölçme imkanın oldu mu, ne elde etmiştin
valla 4 ayda iyi satabilmişsin, bence 4-5 bin lira zarar hiç önemli değil isterse 10 bin lira olsun bir an önce satıp kurtulmuşsun bu beladan, bende 2012 1.33 auris vardı 8 ayda satana kadar anam ağlamıştı bende büyük bir zararla satıp kurtulmuştum, sattıktan sonra üzerimden dünyanın yükü kalktı zararı gözüm görmedi nerdeyse galeriye bırakıp kaçacaktım o derece, Allah 1.33 sahiplerine sabır versin...
Corolla sandım aracı, çok şaşırdım. Aurisin piyasası kötü evet. Aynı segmentteki hb araçların satış rakamlarına bakınca sıfır kmde de aurisin çok iddiası olmadığını hatırlıyorum.
abı hayırlısı olsun ama bence ucuza gıtmıs araban fıyatı 44 bın galıba. mıllet 20 yasındakı hurda corollasna sozde efsane kasa 25 bın ıstıyor. e12 kasa corollalar olmus 35 bın.44 bın tl bence 7 bın kmde orjınal bı araba ıcın guzel fıyat. ama bızım mıllet nedense 1,33 motoru begenmez sankı hayatında daha once 2,0 motordan yuksek arac kullanmıs gıbı burun kıvırırlar.
Yücel bey merhaba:gözünüz aydın,hayırlısı olsun.Bence alacağınız arabanız yine Toyota olmalı (piyasası çok olanlardan)çünkü siz Toyotacı olmuşsunuz.Saygılar
Naci BİLGİLİ (29218) Naci bey toyotadan çok memnundum,taş gibi araba bir daha alırmıyım alırım ama 1.33 asla almam.
Süleyman Karaboğa (34915) Bu kadar da kötümü olur kardeşim
Hayirli olsun. Eskiden alicalar motoru pek umursamazlardi boyasiz temiz araba alip binerlerdi ama alacak olan kisi motorada bakiyor 1.8 yada 2.0 motordan asagi binmek istemiyen i sanlarimiz da var artik.
Foruma yeni üye olmuş 1.33 auris sahibi bir arkadaş bu yazıyı okursa ne olur? Bu da değişik bir bakış açısı olsun.
yanlış bilgilendirme olmasın, ülkemizde esp, lastik basınç sensörü gibi donanımlar standart olarak sunulmak zorundadır. c sınıfı birçok araçta ön, yan ve perde havayastıkları standarttır. donanım fakiri toyota, bunu müşterisini düşündüğü için koymuyor. performans verileri sınıfına yakışmasa da kimseye niye aldın ya da niye beğenmiyorsun diyemeyiz. sonuçta aracın fiyatı belli.
...donanım fakiri toyota, bunu müşterisini düşündüğü için koymuyor. performans verileri sınıfına yakışmasa da kimseye niye aldın ya da niye beğenmiyorsun diyemeyiz. sonuçta aracın fiyatı belli.