0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlısı olsun Yücel Bey sevindim.
Hayırlısı olsun Yücel Bey sevindim. Adı çıkacağına canı çıksın derler ya o misal maalesef.
Hayırlı olsun Yücel abi.
Hayırlı olsun. Umarım ki istediğiniz gibi bir araç sahibi olursunuz. Şehir efsaneleri; Takıntıları çok fazla ve bir o kadar yersiz olan, dedikodulara kadar dize batmış bir araç piyasası olan ülkemizde herkes çok biliyor.
Hocam auris zaten sıkıntı. 1.33 olunca da zora giriyor. Ayrıca 2. en yavaş olduğu dönemler.
Hayırlısı olsun.. Bu aralar piyasa da kötü onu da gözardı etmemekte fayda var..Ben de bugün yarın ilan vereceğim bakalım neler olacak
99 ps, 97.7 hp olması lazım...
Bütün bu kısaltmalar aslında aynı şeyi temsil ediyor, yani beygir gücünü. HP, İngilizce'deki Horse Power'ın kısaltması (BHP de kullanılıyor), PS, Almanca'daki Pferde Starke'nin kısaltması ve BG de Türkçe'deki Beygir Gücü'nün kısaltması.
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır foruma giremedim,bazı arkadaşların bildiği üzere aracımı satıyordum Bugün sattım :tamam:Aracımı 2014 mayıs ayında 48000 tl ye almıştım,(Hayatımın hatası) 4000tl zararına sattım.Zarar etmem önemli değil,şimdi buradan arkadaşlar çıkıp sıfır araçta normal falan diyebilir,Bunada saygı gösterebilirim.Aracım 7000km deydi Vuruk,değişen,çizik,sökük,yırtık,boya,v.s. yoktu,bu haldeyken aracı 4 ayda sattım Bu neye delalet,1.33 motor 2.elde para etmiyor,bunu alacak arkadaşlar biraz düşünsün !!!Asla markaya bir lafım yok,sağlam,taş gibi ama 1.33 baz asla ve asla almam,tanıdıklarımada aldırmam,cillop gibi arabayı zor sattım kardeşlerim,Bu aracın müthiş derecede bir dedikodusu var.(ÇEKMİYOR) bu motor bu arabayı kaldırmıyor,millet bunu öğrenmiş,başkada bir şey demiyor 4 ay boyunca sinir oldum,Malum sitede 1 defa oğlumun adıyla,1defa benim adımla,2 defada para ile olmak üzere 4 ay ilanda kaldı ve aracı bugün şehir dışına sattım.Aracı görüyorlar,beğeniyorlar,artık araştırmamı yapıyorlar bilmiyorum vazgeçiyorlar.7-8 kişi vazgeçti sebeb çekmiyormuş araba abi diyorlar.Motor 1.33 arabayı çekiyormu,(ÇEKİYOR) ilk kalkışta birazcık hantal,bu da çok doğal çünkü 1.33 motordan daha fazlası beklenemez !!!Şimdi ben bu aracı parasına göre aldım.Yani çok bilgim yoktu,fiyatına göre araç çok güzel,lafım yok ama bana burada toyotanın 2. elini övmeyin.Külahları değişiriz :)Ben sattım çok şükür,geride kalanların Allah yar ve yardımcısı olsun.Saygılar