0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5-6 bin kişi ilana bakmış, Lütfedip arayan 6 kişi,(birisi aracı alan) Favorilerine ekleyen ölücü sayısı 174 47 kişide mesaj atmış,yarısı takas istiyor abı bu sahıbındencoma lanet gelsın pıyasanın anasını aglattı. memleket olmus masaımara gıbı butun yırtıcılar oto pıyasasında favorılere eklıyorlar kı fıyatı duserse hemen alayım dıye. tekrardan gozun aydın olsun
serengetide hayat devam ediyor beeeee, misss gibi
arkadaş herkes atmış tutmuş 1.33 tabi gitmez diye de.. biri de çıkıp demiyor ki aradaki 12.000tl farkı verin bana, ben de 1.6 olanı alayım.. 1.33 bayağı gidiyor 4kişi ile en dik yokuşları da çıkıyor. ama sollamalarda ani hızlanmada yetersiz kalıyor doğalıyla. benim de önceki araçlarım 1.6 Golf4, 1.6 dizel Bravo, 2.0 Astra Coupe araç kullandım ama sonra gelip 1.33 Corolla aldım gidişinden de şikayetçi değilim, artık 80 yaşında dede gibi sakince araba kullandığım için gereksiz görüyorum 1.6 için vereceğim farkı da dizel için vereceğim farkı da.. ne veriyorsunuz ne bekliyorsunuz durumu aslında..
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır foruma giremedim,bazı arkadaşların bildiği üzere aracımı satıyordum Bugün sattım :tamam:Aracımı 2014 mayıs ayında 48000 tl ye almıştım,(Hayatımın hatası) 4000tl zararına sattım.Zarar etmem önemli değil,şimdi buradan arkadaşlar çıkıp sıfır araçta normal falan diyebilir,Bunada saygı gösterebilirim.Aracım 7000km deydi Vuruk,değişen,çizik,sökük,yırtık,boya,v.s. yoktu,bu haldeyken aracı 4 ayda sattım Bu neye delalet,1.33 motor 2.elde para etmiyor,bunu alacak arkadaşlar biraz düşünsün !!!Asla markaya bir lafım yok,sağlam,taş gibi ama 1.33 baz asla ve asla almam,tanıdıklarımada aldırmam,cillop gibi arabayı zor sattım kardeşlerim,Bu aracın müthiş derecede bir dedikodusu var.(ÇEKMİYOR) bu motor bu arabayı kaldırmıyor,millet bunu öğrenmiş,başkada bir şey demiyor 4 ay boyunca sinir oldum,Malum sitede 1 defa oğlumun adıyla,1defa benim adımla,2 defada para ile olmak üzere 4 ay ilanda kaldı ve aracı bugün şehir dışına sattım.Aracı görüyorlar,beğeniyorlar,artık araştırmamı yapıyorlar bilmiyorum vazgeçiyorlar.7-8 kişi vazgeçti sebeb çekmiyormuş araba abi diyorlar.Motor 1.33 arabayı çekiyormu,(ÇEKİYOR) ilk kalkışta birazcık hantal,bu da çok doğal çünkü 1.33 motordan daha fazlası beklenemez !!!Şimdi ben bu aracı parasına göre aldım.Yani çok bilgim yoktu,fiyatına göre araç çok güzel,lafım yok ama bana burada toyotanın 2. elini övmeyin.Külahları değişiriz :)Ben sattım çok şükür,geride kalanların Allah yar ve yardımcısı olsun.Saygılar
1.33 corolla deneyimimi yazdığımda bazı arkadaşlar toyota sahibi gibi oo nasıl gitmez dersin diye zıplamışlardı. gitmeyen araba yoktur tabiki. gitmese yollarda ne işi var ?ama sollamaya çıkarken sol şeritte yemediğin sellektör kalmaz. sollama anında hatalı bir durumunuzda Allah muhafaza gaza asılıp ani tepkiyle kurtaramazsınız arabanız size bu olanağı sağlamaz. gibi gibi. 1.33 konya için tasarlanmış arabadır bana göre
bence çok yanlış düşünüyorsunuz..1.33 lük toyota motoru ztn 1.4 ile nerdeyse eşdeğerde..zor satma sebebınız ıze kasanın makyajlanmış olması bence. çünkü ztn makyajlanmış kasanın sıfırı 51.500 yanılmıyorsam..almak ısteyen adam aradakı 3 bını sıkıntı yapmadan sıfır makyajlı alır kardeşim..bendede aynı aracın yenı kasası var..çekişte gayet iyi..corolla olsaydı evet 1.33 ü çekmiyo fakat auris te sıkıntı yok motor ztn 1.4 le eşdeger...en buyuk satmama sebebınınız yenı kasa ıle arada çok fiyat farkı olmadığından dolayı insanların sıfıra yönelmesıı benceMesaj Birleştirildi: Şubat 15, 2016, 12:19:30kardeşim devire göre ne şekılde hızlı gıtmeyı bılmıyorsan senın sorunun toyota nın corrollasından bahsetmıyorum (çunku corolla daha agır kasa)..ama aurıs son derece seri kımse kusura bakmasın 1.33 diye arabayı gömdünüz.. kullanmayı bılmeyen elemanlar atıp tutuyor sorsan hayatında ılk arabalarıdır
Seden Erturk (22001 Seden kardeşim,aracı sattıktan sonra çok araştırdım,ve şu kanıya vardım satılan araçların (BAZ,BAŞLANGIÇ) modelleri satarken mutlaka zarar ettiriyor.Yani makyajlısı çıkması o kadarda önemli değil,sattığım araç 2014 (ÇİZİK YOK 7000 KM)Sıfırı 51500 diyorsunuz,arada 7500 tl var ben olsam makyajlıyı almam Ayrıca auris 1.33 son derece seri lafınız, beni benden aldı.
1.33 motoru tasarlayan mühendis bayandır, eğer onunla bu motoru üretmeden önce tanışsaydım pazarlık yapardım 1,33 olmasın gel şunu 1,40 yada 1,43 yapalım diye yada ortayı bulurdum 1,35 e bağlardım işi
Eyüp Bey lafım size değil tabii ki. zaten günde 100km yapıyorsanız yılda keyfi vs. ile 35.000km etse 5 yılda da 175.000km yi devirecekseniz o araçla. dizel olması kaçınılmaz. Ticari taksi gibi kilometre yapıyorsanız benzinin gereği yok tabii ki. benim gibi işe git-gel keyfi haftasonu gez gibi kullanıp ayda 1000 yılda 15 bin yapan adama dizel 1.6 araç gereksiz. pompada az ödeyerek kendini kandırmaca sadece.. alıp 2 sene biner satarım diyenlere de zarar.. cebinden yok yere 20.000tl fark +onun faizini vermenin lüzumu yok. haa benim param çok kredi değil peşin para bugün alır yarın beğenmem satarım diyenin bu topicde ne işi var.. dizel araç uzun yol yapana yada uzun vade yıllarca kullanırım diyen adama lazım..
1.33 motor Japonlarda var nedense. Honda'nın 1.4 diye sunulan motoruna da bakarsanız 1.34 mü ne. Emisyon dolayısıyla olabilir sanırsam.
Piyasadaki 1.4 motorlar aslında 1.33. Toyota sadece gerçeklerle yüzleşmiş. Zaten honda da 1.4 motorunun çekmiyor damgası yemiş durumda.. Ama Honda Civice 1.4 motoru kullanmıyor. İşin eleştirilem boyutu burası. Toyotanın motorda klasman hatası yapması.