0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1- Bu aracı kimseye zorla satan yok arkadaşlar, eğer 1.6 sına maddi imkanlarınız yetmiyorsa ikinci elden başka markaya veya alt kasasına yönelin.2- Aracın Kilosu kaç ? 1300 kg, Tork ? 128 Bg 99 Siz bu değerleri mutlaka aracı almadan önce mutlaka okumuş veya görmüşsünüzdür. Görmemek imkansız.Madem bir aracı bu kadar kötülüyorsun neden başından aldınız ? Ben 1.33 kullanıyorum ve gayet çok menmunum!Bu kadar aşağlayıcı, bir markayı kötüleyecek kadar yorum yapmanızın anlamı yok arkadaşlar! bu arabayı almak zorun da değilsiniz, benim imkanım 1.6 premium almaya fazlasıyla var fakat sadece şehir içinde olduğum için 1.33 tercih ettim
Anıl Akca (35513) Hayırdır kardeşim,aracı kim kötülüyor.Ya tam okumadın,yada okudun anlamadın,bu konuyu başlatan kişi olarak üzerime alındım.Kimsenin markayı kötülediği yok,ben 1.33 aurisin 2. elinin olmadığını yazdım,sen corolladan bahsediyosun,aracından memnunsan mesele yok güle güle kullan.
Yav benim Corolla^ya Sinop^tan abinin biri, 59 veriyor 1 aydır vermiyorum
Aydın merhaba bende sinop da yaşıorum. bence çok güzel bir fiyat...Konuya dönecek olursak, arkadaşlar araç işi tamamıyla beklenti işi... ben daha önce 1.6 astra kullandım şimdi 1.6 corolla var. bana göre astra nın performansı corolladan daha iyiydi. genelde şehir içinde kullanan biri için belki 1.3 yeterli gelebilir fakat, bence uzun yolda kesinlikle yeterli olacağını düşünmüyorum. Tamamıyla kullanma şekli ve beklentiyle alakalı. konuyu açan arkadaşda zaten 2. eli ile ilgili sıkıntıyı belirtmiş ki bence sonuna kadar haklı.