Gönderen Konu: En sonunda satabildim!  (Okunma sayısı 11350 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 800 kere teşekkür edildi
Ynt: En sonunda satabildim!
« Yanıtla #100 : Şubat 19, 2016, 19:55:05 »
1- Bu aracı kimseye zorla satan yok arkadaşlar, eğer 1.6 sına maddi imkanlarınız yetmiyorsa ikinci elden başka markaya veya alt kasasına yönelin.
2- Aracın Kilosu kaç ? 1300 kg, Tork ? 128 Bg 99 Siz bu  değerleri mutlaka aracı almadan önce mutlaka okumuş veya görmüşsünüzdür. Görmemek imkansız.
Madem bir aracı bu kadar kötülüyorsun neden başından aldınız ? Ben 1.33 kullanıyorum ve gayet çok menmunum!
Bu kadar aşağlayıcı, bir markayı kötüleyecek kadar yorum yapmanızın anlamı yok arkadaşlar! bu arabayı almak zorun da değilsiniz,  benim imkanım 1.6 premium almaya fazlasıyla var fakat sadece şehir içinde olduğum için 1.33 tercih ettim

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Şubat 19, 2016, 19:55:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Şubat 19, 2016, 20:37:42 »
1- Bu aracı kimseye zorla satan yok arkadaşlar, eğer 1.6 sına maddi imkanlarınız yetmiyorsa ikinci elden başka markaya veya alt kasasına yönelin.
2- Aracın Kilosu kaç ? 1300 kg, Tork ? 128 Bg 99 Siz bu  değerleri mutlaka aracı almadan önce mutlaka okumuş veya görmüşsünüzdür. Görmemek imkansız.
Madem bir aracı bu kadar kötülüyorsun neden başından aldınız ? Ben 1.33 kullanıyorum ve gayet çok menmunum!
Bu kadar aşağlayıcı, bir markayı kötüleyecek kadar yorum yapmanızın anlamı yok arkadaşlar! bu arabayı almak zorun da değilsiniz,  benim imkanım 1.6 premium almaya fazlasıyla var fakat sadece şehir içinde olduğum için 1.33 tercih ettim
Anıl hocam arabayı alanlara kimsenin laf ettiği yok. Piyasada zaten 50 55 bine sıfır alınabilir tek araç Corolla ve Astra  başka yok.  Ama genel manada düşünürsek 1.33 motor yakışmıyor Corollaya buda bir gerçek.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Şubat 19, 2016, 21:04:53 »
Anıl Akca (35513) Hayırdır kardeşim,aracı kim kötülüyor.Ya tam okumadın,yada okudun anlamadın,bu konuyu başlatan kişi olarak üzerime alındım.
Kimsenin markayı kötülediği yok,ben 1.33  aurisin 2. elinin olmadığını yazdım,sen corolladan bahsediyosun,aracından memnunsan mesele yok güle güle kullan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Şubat 19, 2016, 22:34:47 »
Bende de 1.33 Corolla var. Araba her ne kadar güzel olsa da, kendi açımdan söylersem daha farklı bir tercih yapsam daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Çekip çekmeme konusuna gelince, araba gitmiyor diye bir şey yok, bu motor bu kadar gidiyor. Zaten bundan dolayı farklı segment bir araca geçiş yapacağım. Bu arada bu arabaya gitmiyor diyen araba kullanmayı öğrensin gibi tepkiler gelebilir, Mercedes Vito ve Ford Transit de dahil pek çok araba kullandım, araba nerede nasıl kullanılır biliyorum. Dediğim gibi konuyu açan arkadaş memnun değil ki satmış zaten aracını.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 800 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Şubat 19, 2016, 23:44:50 »
Anıl Akca (35513) Hayırdır kardeşim,aracı kim kötülüyor.Ya tam okumadın,yada okudun anlamadın,bu konuyu başlatan kişi olarak üzerime alındım.
Kimsenin markayı kötülediği yok,ben 1.33  aurisin 2. elinin olmadığını yazdım,sen corolladan bahsediyosun,aracından memnunsan mesele yok güle güle kullan.

Hocam kusura bakma sana karşı artniyetim asla yoktur :).
Corolla için derim ki, tavsiye ederim ama auris için bir şey diyemem.
Yorumum size değil sadece, piyasada çok fazla alıpta kötüleyen insanlara dedim.
ben biraz açıklaycı olmadığım için siz üstünüze alındınız normaldir bende alınırdım :).
Kusra bakmayın tekrardan.:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kilometre: 1000
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Şubat 20, 2016, 09:42:16 »
Yav benim Corolla^ya Sinop^tan abinin biri, 59 veriyor 1 aydır vermiyorum
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Şubat 20, 2016, 11:09:48 »
Yav benim Corolla^ya Sinop^tan abinin biri, 59 veriyor 1 aydır vermiyorum

Aydın merhaba bende sinop da yaşıorum.  bence çok güzel bir fiyat...

Konuya dönecek olursak, arkadaşlar araç işi tamamıyla beklenti işi... ben daha önce 1.6 astra kullandım şimdi 1.6 corolla var. bana göre astra nın performansı corolladan daha iyiydi. genelde şehir içinde  kullanan biri için belki 1.3 yeterli gelebilir fakat, bence uzun yolda kesinlikle yeterli olacağını düşünmüyorum. Tamamıyla kullanma şekli ve beklentiyle alakalı. konuyu açan arkadaşda zaten 2. eli ile ilgili sıkıntıyı belirtmiş ki bence sonuna kadar haklı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kilometre: 1000
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Şubat 20, 2016, 15:14:53 »
Aydın merhaba bende sinop da yaşıorum.  bence çok güzel bir fiyat...

Konuya dönecek olursak, arkadaşlar araç işi tamamıyla beklenti işi... ben daha önce 1.6 astra kullandım şimdi 1.6 corolla var. bana göre astra nın performansı corolladan daha iyiydi. genelde şehir içinde  kullanan biri için belki 1.3 yeterli gelebilir fakat, bence uzun yolda kesinlikle yeterli olacağını düşünmüyorum. Tamamıyla kullanma şekli ve beklentiyle alakalı. konuyu açan arkadaşda zaten 2. eli ile ilgili sıkıntıyı belirtmiş ki bence sonuna kadar haklı.

Valla Mustafa hocam bende farkındayım, çok güzel bir fiyat olduğunu da, bu keretayı sevdim, pek de ayrılmak istemiyorum, ondan biraz kasıyorum  :D , bu kasa corollalarımız güzel cidden, vazgeçemiyorum, bu aynı kasada 4.  :rofl:
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '17
  • 15 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Şubat 28, 2016, 11:43:52 »
Merhabalar, ufaktan bir hortlatma yapayım, evimi satılığa çıkardım ve takasta 2015 Corolla 1.33 lpgli geri görüş kameralı sis farlı beyaz 10000 kmde hatasız bir araç teklif edildi. aracım var çok şükür, alınca zarar etmeden kar da etmeden satmak isterim. sizce bu aracı kaça saymalıyım? auris gibi satışı zor mu olur?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Şubat 28, 2016, 19:49:46 »
Sami bey o aracin sifiri enson52 bin den satildi .Önceden aldiysa 50 ye de almis olabilri.Arkadas lpg ekran sis fari derken 3000-4000 bine yakin masraf  etmis tir.
Simdi siz ev i satmak istiyorsaniz.Oda ev almak istiyor.Aracini nekadar pahali satarsa o kadar iyi.
2011 d4d Corolla