0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burak bey forumdaki paylaşımlarınızla sevilen değer verilen bir kişiliğe sahipsiniz.Ne mutlu size.Moralinizin biraz da olsa düzeldiğini görmek güzel.Tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun. Allah beterinden korusun... değer kaybı için dava açtığınızda parayı şoförden mi alıyorlar yoksa kaskodan mı? bir de böyle bir kaza akrabamın başına gelmişti. akrabama arkadan çarptılar. o da öndekine çarptı. ve herkes bir önündeki arabayı ödedi. ve de kaput değişmiş bir arabada ne kadar ucuza satılma durumu olabilir?
Burak çok geçmiş olsun. Valla inan kendi arabam kadar üzüldüm. Üzülerek bişey daha söyleyeceğim. Benim farlar garantiden değişti. Tanesi 1000 TL + kdv. Burda yaklaşık 5 6 bin TL hasar çıkaracak benim tanıdığım servis. Kesinlikle değer kaybı davası açmanda herhangi bir sakınca yok. Arabada bişey hatta hiçbişey yok ama işte tutara yansıyacak Kaputu düzelttirmeyi uğraş.Arabayı satma durumuna gelince bence satma. Hiç parasına gider, alacağının başına bişey gelmeyeceği garanti değil. Tekrar tekrar geçmiş olsun
Evet soyle bir durum daha var. Servis isi garanti olsun diye karsi taraf suclu olsa da sizin kaskodan acmak ister. Bunun tutarsal bir yuku olmadigi gibi gozukse de trafik sigortasinin bir sonraki sene pirimlrrine olumsuz etki ediyor. Ikame arac almayacaksan mutlaka dosyayi trafik sigortandan acmanda fayda var. Sigortan karsi tarafa rucu ediyor. Herhangibir problem olmuyor. Benim basima geldi. 3. Ayinda arkadan tir surtmustu. Ordan tecrubeliyim ))
Burak Abi ilk şoku atlattığını görmek güzel. Tekrar geçmiş olsun. Ben davayı mercedese açtığınızı bilmiyordum kasko şirketine açılıyor diye biliyordum eğer karşı sürücüye açılıyorsa ben de açmazdım herhalde şu durumda davayı abi, Ada'm efendi çıkmış ve sonuçta isteyerek de size çarpmadı. Dava açmayı düşünmüyorum diyerek de düşünceli birisi olduğunu göstermiş oluyorsun adam zaten kiralık şirkete bir sürü masraf ödemiştir. Allah korusun böyle durumlardan hepimizi.
Daha once bir kac konuda dile getirmistim, bu durumlarda on tampon ve kaput tasarimi cok onemli.