0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi 450 tl seramik kaplama ne ya. Sanayide komple yapıyorlar diye biliyorum. Zaten işlemleri orada yaptırdığın için yeterince kazanacaklar. Konuya el atmanı tavsiye ederim.
geçmiş olsun bagaj kapagiyla seramiğe üzüldüm belki bagaj kapağı boyasız göcük düzeltmeyle geçebilirdi
Tekrar çok geçmiş olsun Burak hocam. Size bişey soracam bu arada. Boya koruma ile seramik kaplama farklı şeyler mi? Nasıl fark var aralarında?
Geçmiş olsun neyseki size bir şey olmamış ve hasar karşı taraftan karşılanacak buna sevinmek lazım Ben daha bu pazar yani 13.12.2015 tarihin saat 11.10 civarlarında kaza yaptım cana gelmedi çok şükür mal bi şekilde hallolur.Bunlarda benim kaza fotoları.
Abi çok geçmiş olsun, uzun zamandır işler sebebiyle giremiyordum görünce üzüldüm ama şoku atlattığını görmek beni rahatlattı.Arabanı çok sevdiğini aslında bir araçtan çok daha fazla değer verdiğini ve benimsediğini, güzelleştirme çabalarını ve yaptıklarını forumdaki tüm kullanıcılar gibi bende takip ediyorum.Üzülmen yada kafaya takman normal ama şöyle bir durumda var.basit ve yüzeysel bir kaza sonucu oluşan çok basit bir hasar.tamponlar 1000 kez değişse ne olur, farlar sarf malzemesi farzet taş geldi çatladı, buhar aldı değişti yada motorda hatta radyatörde bile sorun yok alt tarafı kaput abi, saksı düştü yada çatıdan kiremit uçtu...Üzme hiç kendini, değer kaybı falanda olmaz sen o fotoları sakla yeter, senin arabanı ne kadar sevdiğini gören biri alır elbet değerinde.Birde benim anlamadığım bizim ülkede nereden gelmiş yerleşmiş bu kusursuz araç takıntısı onuda merak etmiyor değilim.boyasız kazasız çiziksiz vs vs.Amerikada adamlar direk mile bakıyor motoru ve şasinin durumuyla (kaza,pas vs) ilgileniyor ve hatta yeni boyalı yada değişen varsa daha çok araçla ilgileniyorken bizim ülkemizde niye böyle değil bu durum anlayamıyorum.
Burak abi büyük geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın.