0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burak, geçmiş olsun, bunlar küçük kazalar, aracın değer kaybetmesinin hiç önemi yok, sana yada başkasına birşey olmaması ana değerli konu. Yarın başka bir kaza daha olabilir.!? yeni yada zaten kaza yaptığın araç.! ne farkeder? gerektiği gibi yapıldıktan sonra, arabanı yine çok sevmeye devam edeceksin. tabiiki sinir bozucu durum ama kafaya takmaya, hayat kaliteni bozmaya değmez. Arabasız kalmak daha zordur. Hadi bakalım, Toyota kalitesini sende de görelim.
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Kaput değişir çünkü önden ezildi. Servise yaptırmam daha cazip çünkü evime ve işime çok yakın. Arabadan soğudum çünkü hiç hesapta yokken oldu ve tamda tüm eksikleri bitmişken oldu. Yarın ola hayrola. Sabah 9 gibi götürüp bırakacağım. Görmek istemiyorum çünkü ve iyi değilim. Beynim durdu. Değer kaybını dikkate alacağım. Yarın yazarım. Kollarım ağrıyor. Ölümlü ve yaralanmalı olmaması iyi yanı ama iyi değilim işte. 21 yıllık sürücülük hayatımda ilk ciddi kazam bu oldu. Sabah ki olay soğutmadı. Sadece tampon çatlasa yine soğumazdım. Ama aynı gün ikinci oluşu, arkadan vuran yüzünden öndekine vurmam ve o görüntü, o ses soğuttu beni arabamdan. Kamyonette bir şey yok neyse ki.