0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen Aytaç. Arka tamponda değişir. Önü bilemem ama değişir herhalde. Varsın gözüksün. Renault'un da ön kaput boyalıydı ve değişmişti, arka sağ çamurluk ve arka tampon boyalıydı ve tramer'de vardı ama takas ettiğim için sorun olmadı. O haliyle iyi fiyat verdiler çünkü araba gerçekten temizdi. Fotoğraflarını da saklarım halen onun. Bunu da saklayacağım, fatura vs. duracak bende. Allahtan kamyonet yerine yaya çıkmadı karşıma yoksa ona çarpabilirdim Mercedes'in şiddeti ile. Ha, kalkıp da bu tip değişen için arabayı da satacak değilim. Aynı şey yenisine de gelir. Eh, o zaman ben her kaza da araba değiştireceksem çıkamam işin içinden.Yıllar önce babam gitti gelmedi geri, Araba bu yapılır gelir geri..
Arka tampona değişim vermezler abi.Muhtemelen Autoking'e, RS'ye veya Otto Zenith'e mobil parça onarımı/alternatif onarım olarak yollarlar. Gerçi ekspere bağlı bu işler. Servis her zaman parça değiştirme taraftarı.
Arkadaşlar, hepinize teşekkürler. Sağolun, yorumlarınız ve dilekleriniz ile beni rahatlattınız. Sabah gündüz gözü ile evin önünde fotoğraf çektim. Benim gözümde , motor kaputu, ön iki far grubu, ön ızgara ve arka tampon değişecek. Motor'da herhangi bir şey yok. radyatör vs. sağlam. Ön tamponun plaka yeri göçük ve çizikler var. Değişirlerse değişsinler, onarırlarsa onarsınlar, exper çünkü değiştireceğini değiştirip onarılacak olanları onarıma gönderiyor. Renault'dan biliyorum. Arka tamponu değiştirmemiş onarıma yollamışlardı arka sağ çamurluk boyanmıştı. Arka tampon değişir, çatlak var epey. Bagaj da plaka altında hafif bir göçük var. Dedim bunun için kapağı değiştirmeyin onarım olursa onarın dedim. Arabayı bıraktım Nataş'a. Kalkıp sanayi köşelerinde boyacı arayacak zamanım yok. Autoking bilmem ne onlara da gidecek halim yok. Nataş hepsini halleder. Pazartesi başlayacak işlemler. Benim kaskomdan yapılıp Mercedes'e rücu edilecek. Bakalım, görelim. Ön tampon değişirse sis farlarım yenisine takılacak, arka tamponunda değişmesi durumunda park sensörlerim yeniye takılacak. Değer kaybı için tereddütüm var. Mercedes kiralık araba. Birde adam sakinleştirdi beni ve ben suçluyum haklsın deyip ifade de kendini suçladı. Birde şöyle yanı var, Allah korusun gidip Mercedese veya Ferrariye çarpsam adam kalkıp bana dava açsa ocağım söner. 2-3 bin lira için değer mi bilemem ama arabamı yine uzun yıllar kullanacağım. Yüksel ; ağlattın beni. Adamın dibisin. Öz be öz kardeşimsin bu böyle biline.
Dün fotoğraflardan çok anlaşılmıyordu şimdi daha net gördüm durumu. Gözünüz gibi baktığınız arabanızı bu halde görmek çok üzer insanı eminim ki ama yine de şöyle düşünün size bir şey olmadı sizin yüzünüzden kimsenin canına malına bir zarar gelmedi karşı taraf hatasını kabul etti kaskonuz var arabanız da orijinal parçalarıyla yeni gibi olacak zaten aşırı bir şeyi de yok kaza tabi ki hiç olmasa en güzeli ama şu an bir kaza için en iyi senaryodasınız bu ilk ve son olur umarım tekrar geçmiş olsun
Kesinlikle öyle. Sağolun. Kamyon yerine yaya olsaydı diyorum herhalde şu an başka yerlerde olurdum. Ama hep o an aklımda. Arabanın arkadan vururken ki sesi, onun vurmasıyla benim önümde duvar gibi duran kamyone vurmam ve çıkan ses. Sürükledi resmen beni ve durmaya yakın zamanda vurdu bana. O görüntü ve ses aklımdan çıkmıyor. Sabah arabayı servise korkarak götürdüm. Bir makasçı Doblo arkamdan yardıra yardıra geliyor, eh dedim tamam bu da vuracak bize. Neyse ki sağa geçti gitti.