Gönderen Konu: Günün ikinci kazası. Arkadan bana vuruyor ben öndekine.. Arabam çıktı..!  (Okunma sayısı 20697 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
Ynt: Günün ikinci kazası. Arkadan bana vuruyor ben öndekine..
« Yanıtla #40 : Aralık 12, 2015, 12:29:38 »
Aynen Aytaç. Arka tamponda değişir. Önü bilemem ama değişir herhalde. Varsın gözüksün. Renault'un da ön kaput boyalıydı ve değişmişti, arka sağ çamurluk ve arka tampon boyalıydı ve tramer'de vardı ama takas ettiğim için sorun olmadı. O haliyle iyi fiyat verdiler çünkü araba gerçekten temizdi. Fotoğraflarını da saklarım halen onun. Bunu da saklayacağım, fatura vs. duracak bende. Allahtan kamyonet yerine yaya çıkmadı karşıma yoksa ona çarpabilirdim Mercedes'in şiddeti ile.

Ha, kalkıp da bu tip değişen için arabayı da satacak değilim. Aynı şey yenisine de gelir. Eh, o zaman ben her kaza da araba değiştireceksem çıkamam işin içinden.

Yıllar önce babam gitti gelmedi geri,
Araba bu yapılır gelir geri..
Arka tampona değişim vermezler abi.

Muhtemelen Autoking'e, RS'ye veya Otto Zenith'e mobil parça onarımı/alternatif onarım olarak yollarlar.
Gerçi ekspere bağlı bu işler. Servis her zaman parça değiştirme taraftarı.
1.6 VVT-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 12, 2015, 12:29:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 271 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Aralık 12, 2015, 12:50:11 »
Çok geçmiş olsun abi Allah beterinden korusun inşallah.
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Aralık 12, 2015, 13:01:50 »
Burak abi geçmiş olsun. Kötü bir durum ama belli zaman sonra daha çok bağlanıyor insan. Bende 111 km iken kaza yapmıştım ve benim arabam olsa içim yanmaz babamın 13 yıl sonra aldığı sıfır arabasıyla yaptım. O gecenin sabahında uyandığımda babam sayıkladığımı söyledi sabaha kadar, arada uykumda ağlamışım fln fln
Şimdi aramızda bir bağ var arabayla
Üzülmeyin abi daha çok seveceksiniz
Tekrar geçmiş olsun abi
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Aralık 12, 2015, 13:41:20 »
Arka tampona değişim vermezler abi.

Muhtemelen Autoking'e, RS'ye veya Otto Zenith'e mobil parça onarımı/alternatif onarım olarak yollarlar.
Gerçi ekspere bağlı bu işler. Servis her zaman parça değiştirme taraftarı.

Aynen Yüksel. Arka tampon değil de ön tampon Auto King veya Zennith'e onarıma gidebilir. Renault'un arka tamponu öyle olmuş onarım vermişti exper.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 13800
  • Model Yılı: '15
  • 98 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Aralık 12, 2015, 13:48:21 »
Burak abi çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Abi her işte bir hayır vardır deyip sabırlı olmak lazım...
Bi yakınım bayiden 0 km çıkardığı arabayla orta refüje vurmuştu kaskosuda yoktu.Hayatta insanın başına malasef ki her şey gelebiliyor.
LİFE 1.33 COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Aralık 12, 2015, 16:00:42 »
 Burak Atılgan (32862) Burak bey geçmiş olsun,Allah daha büyük kazalar vermesin,Sakınan göze çöp kaçar misali,Şans işte olunca oluyor bozmayın moralinizi canın sağolsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Aralık 12, 2015, 16:26:54 »
bu hasar bize 6 bin tl ye mal olmuştu kasko ödemedi çünkü ehliyetim yoktu bu olaydan sonra 4 ay arabanin yanindan geçemedim okadar etkilenmiştim,çok şükür kaskon var abi karşi tarafta kabullenmiş hatasini bana kalirsa kabutun değişir far grubu panjur ön tampon boyanip plakan değişir  arka tamponuda degiştirip arabana eskisi gibi binersin seni zora sokcak bir durum yok maddiyat olarak ama psikolojisi  çok kötü babam bişey demedi pek fazla kazadan sonra ama benim ona bir araba borcum var :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Aralık 12, 2015, 17:42:36 »
geçmiş olsun @Burak Atılgan (32862)
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 42000
  • 40 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Aralık 12, 2015, 20:59:28 »
geçmiş olsun abi @Burak Atılgan (32862) cana gelmesin mala gelsin boşver..
2015 Corolla 1.33 life brc lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Aralık 12, 2015, 21:41:53 »
Arkadaşlar, hepinize teşekkürler. Sağolun, yorumlarınız ve dilekleriniz ile beni rahatlattınız. Sabah gündüz gözü ile evin önünde fotoğraf çektim. Benim gözümde , motor kaputu, ön iki far grubu, ön ızgara ve arka tampon değişecek. Motor'da herhangi bir şey yok. radyatör vs. sağlam. Ön tamponun plaka yeri göçük ve çizikler var. Değişirlerse değişsinler, onarırlarsa onarsınlar, exper çünkü değiştireceğini değiştirip onarılacak olanları onarıma gönderiyor. Renault'dan biliyorum. Arka tamponu değiştirmemiş onarıma yollamışlardı arka sağ çamurluk boyanmıştı. Arka tampon değişir, çatlak var epey. Bagaj da plaka altında hafif bir göçük var. Dedim bunun için kapağı değiştirmeyin onarım olursa onarın dedim. 

Arabayı bıraktım Nataş'a. Kalkıp sanayi köşelerinde boyacı arayacak zamanım yok. Autoking bilmem ne onlara da gidecek halim yok. Nataş hepsini halleder. Pazartesi başlayacak işlemler. Benim kaskomdan yapılıp Mercedes'e rücu edilecek. Bakalım, görelim. Ön tampon değişirse sis farlarım yenisine takılacak, arka tamponunda değişmesi durumunda park sensörlerim yeniye takılacak.  Değer kaybı için tereddütüm var. Mercedes kiralık araba. Birde adam sakinleştirdi beni ve ben suçluyum haklsın deyip ifade de kendini suçladı. Birde şöyle yanı var, Allah korusun gidip Mercedese veya Ferrariye çarpsam adam kalkıp bana dava açsa ocağım söner. 2-3 bin lira için değer mi bilemem ama arabamı yine uzun yıllar kullanacağım.

Yüksel ; ağlattın beni. Adamın dibisin. Öz be öz kardeşimsin bu böyle biline.
Ön kaput onarılamaz mı? Göçük çok değil gibi ama.
" Less English, more bike."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #50 : Aralık 12, 2015, 22:15:52 »
Ön kaputa zaten servis de kesin değişir dedi. Ön tampona belki onarım verirler ama arka tamponda değişir büyük olasılık dediler. Farlar zaten Allahın emri. Izgara da öyle. Ama kaputun değişmesini bende isterim. Çünkü ön orta sağ köşede ezik var, ön buurn üzerinde hafif göçük ve çizikler var. Demirin izi. Değişmesi daha cazip. Pazartesi belli olacak hepsi bakalım. Birde inşallah kaputa seramik yaparlar. Motor'da, radyatör'de tavanda, arka çamurluklar da çarpma etkisinden doğan bir kasma vs. yok. Sabah epey baktım ben. Göremedim bir şey. Bagaj da ise plakalığın sol alt tarafında çok az bir göçük olmuş. Dedim bunun için bagajı değiştirmeyin onarım olursa onarım olsun dedim.

Ve arabamı bitince kullanmaya devam edeceğim. Güzel yapacaklarını umut ediyorum. 5 yılsa 5 yıl, 10 yılsa 10 yıl binmeye devam yenileme zamanı gelene kadar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Aralık 12, 2015, 22:29:39 »
Dün fotoğraflardan çok anlaşılmıyordu şimdi daha net gördüm durumu. Gözünüz gibi baktığınız arabanızı bu halde görmek çok üzer insanı eminim ki ama yine de şöyle düşünün size bir şey olmadı sizin yüzünüzden kimsenin canına malına bir zarar gelmedi karşı taraf hatasını kabul etti kaskonuz var arabanız da orijinal parçalarıyla yeni gibi olacak zaten aşırı bir şeyi de yok kaza tabi ki hiç olmasa en güzeli ama şu an bir kaza için en iyi senaryodasınız bu ilk ve son olur umarım tekrar geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #52 : Aralık 12, 2015, 22:46:48 »
Dün fotoğraflardan çok anlaşılmıyordu şimdi daha net gördüm durumu. Gözünüz gibi baktığınız arabanızı bu halde görmek çok üzer insanı eminim ki ama yine de şöyle düşünün size bir şey olmadı sizin yüzünüzden kimsenin canına malına bir zarar gelmedi karşı taraf hatasını kabul etti kaskonuz var arabanız da orijinal parçalarıyla yeni gibi olacak zaten aşırı bir şeyi de yok kaza tabi ki hiç olmasa en güzeli ama şu an bir kaza için en iyi senaryodasınız bu ilk ve son olur umarım tekrar geçmiş olsun

Kesinlikle öyle. Sağolun. Kamyon yerine yaya olsaydı diyorum herhalde şu an başka yerlerde olurdum. Ama hep o an aklımda. Arabanın arkadan vururken ki sesi, onun vurmasıyla benim önümde duvar gibi duran kamyone vurmam ve çıkan ses. Sürükledi resmen beni ve durmaya yakın zamanda vurdu bana. O görüntü ve ses aklımdan çıkmıyor. Sabah arabayı servise korkarak götürdüm. Bir makasçı Doblo arkamdan yardıra yardıra geliyor, eh dedim tamam bu da vuracak bize. Neyse ki sağa geçti gitti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Aralık 12, 2015, 22:49:14 »
Sağlık olsun. O yerine gelir önemli olan kimseye zarar gelmemiş olması. Halinizi anlıyorum yıkamacı sol ön camı çizmiş onca yıllık araç olmasına rağmen moralim bozuldu. Tekrar geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Aralık 12, 2015, 23:11:14 »
Burak üzüldüm.Siteye bir kaç gündür girmiyorum.İş güç.Kaza senin olunca daha çok üzüldüm.Kötü olmuş.Elbette can sıkar.Takma kafana.Allah beterinden korusun.Dün bir araba bisikletli bir çocuğa çarptı.Millet yığılmıştı. Allah'tan ölümlü kaza değil çocukta sıyrıklarla atlattı.Ya birine çarpsan ya da çarpsak.Neler çekeriz?Araba güzelce yapılır,sorun olmaz.Sıkma canını servis yapsın.Her parçayı değişsinler boş ver.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Aralık 12, 2015, 23:33:03 »
Kesinlikle öyle. Sağolun. Kamyon yerine yaya olsaydı diyorum herhalde şu an başka yerlerde olurdum. Ama hep o an aklımda. Arabanın arkadan vururken ki sesi, onun vurmasıyla benim önümde duvar gibi duran kamyone vurmam ve çıkan ses. Sürükledi resmen beni ve durmaya yakın zamanda vurdu bana. O görüntü ve ses aklımdan çıkmıyor. Sabah arabayı servise korkarak götürdüm. Bir makasçı Doblo arkamdan yardıra yardıra geliyor, eh dedim tamam bu da vuracak bize. Neyse ki sağa geçti gitti.

Çok iyi anlıyorum 4 yıl önce ilk araba kullanmaya başladığımda o zamanki acemilikle sitenin kapalı otoparkında geri geri park edicem diye uğraşırken park sensörünün sinyali sıklaşınca panikten yanlışlıkla gaza basarak sol arka köşeyi haşırt diye kolona çarpmıştım (bkz: bayan şöför  :rofl:) ama herhalde 40 km hızla falan fren sanıp öyle bir abanmışım ki gaza  :rofl: o anki çarpma sesi ve sinyalin dıııııııttt sesi kaç yıl geçti hala aklımda çok iyi anlıyorum sizi.. Ya başkasının aracına çarpsaydım diye avutmuştum kendimi. Tampon kırıldı göçtü vs servise gitmesi şart arabanın ertesi gün iş çıkışı götüreceğim işe gittim park edicem baktım sağda da solda da yer var dedim sol açıkta kalsın da bi şey olacaksa servise gidecek zaten  :D ve aynı gün arkama park etmeye çalışan araç tamponuma sürttü  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Aralık 13, 2015, 00:52:48 »
Burak bey, geçmiş olsun. Maalesef milyonlarca tanımadığımız insanlar ile beraber bir ortak payda da araç kullanmaktayız. Mevlam esirgesin, siz kendinize iyi bakın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11000
  • 45 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Aralık 13, 2015, 10:58:55 »
Burak Bey öncelikle büyük geçmiş olsun yeni görebildim konuyu bende. Rabbim daha beterinden saklasın. Eski aracımda fırtınalı bir havada doludan korumak için bir ağacın altına park ettiğimde sabah işe giderken ağacı arabamın üzerinde uzandığı görünce neler yaşadığımı, o an ki yaşadığım duygu ve görüntü aklımdan halen çıkmıyor. Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum unutması kolay olmayacaktır ancak cana geleceğine mala gelsin deyip kendimizi avutmak en iyisi tekrardan büyük geçmiş olsun. Yapabilecek bir şey olursa ya da elimizden gelen bir şey lütfen çekinmeden bana ulaşabilirsiniz.
2014 1.4 D4D Corolla Premium Mmt Vites
+Touch Go (navi)
+Protech
+Koltuk ve iç döşeme koruma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #58 : Aralık 13, 2015, 11:22:32 »
Arkadaşlar, tekrar hepinize teşekkür ederim. Hepiniz o kadar iyi insanlarsınız ki. Yorumlarınız ile bana çok güzel mesajlar verdiniz.

Hepinizin önünde saygı ile eğilir tek tek ellerinizden, gözlerinizden öperim. Bu yaz bazı yanlış anlaşılmalar sonucu bir kaç arkadaşı da kırmış olabilirim. Onlardan da olduysa bir hatam özür dilerim. Hepiniz iyi ki varsınız.

Yarın exper gelecek. Haber edeceğim sizleri buradan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2015 Corolla 1.33 Life
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 38500
  • 10 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Aralık 13, 2015, 14:00:28 »
Büyük geçmiş olsun abi, Allah daha beterinden korusun. İyi ki size bir şey olmamış, hepimizin başına gelebilecek bir hadise, umarım aracınızdan soğumadan kullanmaya devam edersiniz.