0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi geçmiş olsun..Değer kaybı ile ilgili bir şey yapacakmısın?
Sevgili Burak Abi ve Yunus çok büyük geçmiş olsun. Yeni gördüm durumları. Çok şükür ki sizlere bir şey olmamış. Allah beterinden saklasın.
Tekrar hepinize teşekkürler arkadaşlar. İçime sinme konusuna gelince, geçti bitti. Hiç olmamış gibi hatta araba 2015 model gibi geliyor şimdi bana. Bu arada, şu değişen konusuna takıntılı yüce Türk milletimiz için bir şey diyeyim..2012 yılında Halkalı / Eroğlu şantiyesinde tam 2.5 ay çalıştığım ve oradan çıktıktan sonra da zaman zaman telefon ile görüştüğüm dünya tatlısı, esprili, mütevazi, gayet zarif ve kendiyle bile yeri gelince dalga geçen arkadaşım cumartesi beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda yatmakta şu an ve dün ailesi ile hatta eşi ile görüştüm ümit yok. Her an bekliyorlar. Yapılacak tek şey dualarınız dedi hanımı. Lösemi hastalığına yakalanmıştı geçen yıl ama kontrol altına alınmıştı ama şimdi bu durum. Ve 2 yaşında da kızı var. O kadar üzüldüm ki. Zaman zaman arardım onu çalıştığımız firmada ki patronun "yahu para alabiliyormuyuz, hak ediş ne oldu, para lazım yahu para" lafını makaraya alıp gülerdik. Kısaca, varsın değişeni olsun arabalarımızın olası bir kazada hiç önemli değil. Önemli olan can ve sağlık..