0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hem geçmiş olsun hemde mutluluklar dilerim özlüyor insan arabasını uzak kalınca. birde abi tamponların protect uygulamasını cepten mi yaptırmıştınız kasko karşıladımı orayı ben kaçırdım
Seramik masrafını siz niye ödediniz? 5 yıl garantisi nerede ?Geçmiş olsun Burak abi. Allah tekrarını göstermesin
Bende kaza yapmıştım iki kapıya tekrar seramik uygulanmıştı serviste. O yüzden söyledim Burak abiBu durumu belirtin istemediğiniz bir durumdan dolayı sizin cebinizden masraf çıkmasın
kaan senin araba toyota kaskolumu? toyota kasko karşılıyor çünkü.
Hayır Groupama idi bizimki. Biz servise bıraktıktan sonra aklıma düştü aradım söyledim, teslim önceside sordum evet uyguladık dedilerZaten 5 yıl garantiside bundan dolayı kaplamanın
Geçmiş olsun Burak abi. Senin hasarın hiç birşey. Sattığında piyasa fiyatının 1-2 altına satarsın. Bende passatı 2 gün önce sol arka kapıyı ve sol arka çamurluğu duvara sürttüm. Çamurlu komple göçtü kapıdada boya kazındı. Hiç umursamıyorum bile. Kafama takmıyorum Boyalı araba candır acımazsın
Tekrar gecmis olsun, guzel gunlerde bin. Degisen oldu diye anlamsiz duzeyde olumsuz yaklasimlari olanlar hic balata, filtre, kayis degismiyor mudur? :
Sakınan göze çöp batar misali, bir şeyin üzerinde ne kadar titizlenirsen istemediğin şey başına gelir. Bunun örnekleri benimde bir çok kez başıma geldi. Herşeyin başı sağlık mal dediğin, gelir de gider de..
abi şimdi sendene şu durum oluştumu arabanı ilk aldığında hep aklına takılır, kapıları kitleyip evin kapısına yürürken dönüp bidaha bakarsın, yanına parkedene bakarsın, kapısını açsa çarparmı diye bakarsı vs vs lakin ilk kazadan yada ikinciden sonra evlat acısı çekipte nasıl oluyorsa dünya malı fani demeyemi başlıyor insan ne? ufak tefek şeyler önceden çok koyarken sonraları hiç önemli gelmiyor. demişsin ya istediğim yere park ettim diye ondan sordum