0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevdiklerinle daha nice kilometreler yaparsın inşallah. Tekrar geçmiş olsun. Saygılar , sevgiler
Geçmiş olsun abi.Allah tekrar aynı senaryoları yaşatmasın inşallah.Sevdiklerinle iyi günlerde kullanmanı dilerim.
Geçmiş olsun abi, Allah yolunu açık etsin, tekrarını yaşatmasın. Resim paylaşmamanı çok iyi anlıyorum. Bu güzel günün hatırına kurban veya sadaka vermeni öneririm.Hadis-i ŞerifSıkıntılarınızı sadakayla önleyin. [Deylemi]
@Burak Atılgan (32862) Yeni aracın hayırlı olsun.
Tekrar geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.Ama diyerek sizle alakasi yok yanlis anlamayin ama abartilan fiyat.sonrasi bütün kullanicilari etkileyen sigorta ve kasko fiyatlari. o hasara bu fiyat gercekten cok fazla.
Katılıyorum sana. %100 haklısın. Ve faturayı inceledim. Arka stopları söküp takmaya, ön sisleri söküp takmaya bile 50'şer lira para yazmışlar ve ön tamponı söküp takmaya yine 50 lira. Çatlak arka tamponu sökmeye 50 lira ve yeni sıfır tamponu takmaya 50 lira. Bu arada en pahalısı farlar, kaput, arka tampon ve ön panjur. Farlar'ın biri 1100 lira, ön kaput 1000 lira, arka tampon 600 lira ve bunların boyaları ise ön kaput 350 lira, ön ve arka tampon boyası 270 lira. Ve bir sürü de ıvır zıvır parçaları var. Ha, ön panjur 600 lira.
Benim anlamadığım, bize far sökme takmada 20,00 TL olan elektrik işçiliğini çok gören eksperler, servislere niye birşey diyemiyor ?Geçen gün servisimize bir COROLLA geldi. Servisin 3.000,00, TL çektiği bu aracı biz 1.050,00TL'ye çıkardık. Adamlar klipsleri sökme takmaya bile para yazmışlar.
Geçmiş olsun tekrardan abi çok sevindim aracınıza kavuşmanıza bu kaza inşallah nazar boncuğu olur ve Allah bir daha kaza bela vermez inşallah. İstediği kadar hasar çıksın isterse araç pert olsun yeterki cana birşey olmasın dünya malı yerine bir şekilde konuyor konmasa bile hayat devam ediyor ama cana geldi mi geri dönüşü olmuyor malesef.
Yetkilide yapılınca maliyetin daha fazla çıkması normal. Hasar rakamı yüksek oluyor ancak satarken ekspertiz raporunu ve faturasını gösterince alıcı açısından daha kabul edilebilir oluyor.
Yetkili serviste değişim, onarım ve boya yapılmış araçları kaza yapmış sınıfına sokamıyorum.Fabrika içinde dahi üretim sonunda kazalar olabiliyor ve aynı parçalar değiştiriliyor, arada hiç bir fark yok.Faturada en ufak vidaya kadar işlenmesi, o aracın ne kadar itina ile yapıldığının göstergesidir.Yetkili serviste tamir olmuş araç yine kusursuz ve orjinal hayatına dönmüştür, geçirdiği kazayla ilgili tek kalıntısı, kasko kaydından başka bir şey değildir ve bu sadece bilgi amaçlıdır.