0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sıralar benim ayarda degişim göstermeye başladı.ecuyu sıfırladım ve bir süre benzinde kullandım.torque ile ltft takip ettiğimde benzinde rolanti bir müddet sonra sıfırdan fakir karışıma dogru kayma yapıyor,yani benzinde bile çok oynak bu sıralar bu oynaklıkla ayar yapmak doğru değil ama ben yinede bu akşam otomatik map ayarı ve rolanti ayarı yaptım bir müddet kullanıp takip edeceğim daha sonra yol ayarını yapmayı düşünüyorum eğer yine randıman alamazsam bir müddet ayarlar düzelene kadar benzinde kullanmayı düşünüyorum.
Rölanti de eksi 8 lere kadar inmiş anlaşılan. Abi benzinde de durum aynı demiştin. Vakum kaçağı varmı bir kontrol et istersen. Pardon ya karıştırdım eksi değerlerde yani zengin karışım var fakir demiştin. Karıştırdım vakum kaçağı değilde maf sensörüne hava filtresi temizliğine odaklan
Bugün maf sensörünü söktüm fakat elimdeki kontak spreyi çok eski babamdan kalma yağlımı yağsızmı anlamadığımdam temizleyemedim.Hava filtresi değişeli 6 bin km oldu.Bu hafta sonu söküp bir temizleyeyim.O zamana kadarda yaptığım ayarla biraz dolaşayım bakalım nasıl değerler alacağım.Eklediğim kontak temizleyici işimi görürmü.
Bende zaten güvenipte kullanamadım cumartesi sanayiye gideceğim spreyde alırım.Murat fikir çok iyi kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Geçenlerde artık pazarlama olayımı bilmiyorum okuduğum yerde her hava filtresi değişiminden sonra maf sensörünü temizleyin diyordu. Solvent bazlı olmaması lazımmış plastik aksama zarar verebilirmiş. Bende nasipse hafta sonu araba ile ilgilenmeyi düşünüyorum eğer imkan bulabilirsem. Hem bu bagaj tetiği için hemde maf sensörü temizliği için. Bir site buldum, www.rulmanci.com buradan bazı şeyler sipariş ettim motip ürünleri iyi fiyata ve fiks kargo ücreti var
sökmeden arka yüzeyi nasıl temizledi
Merhaba arkadaşlar.Ben bu gün hem boğaz kelebeğini hem de maf sensörünü temizlettim.Usta git WÜRTH marka boğaz kelebeği spreyi al gel dedi. Yağ satan başaka bir esnaftan 300 ml würth spreye 40 tl verdim.Usta kelebeği sökmeden temizledi 10 tl aldı. Maf sensörünüde aynı bu spreyle temizledi
Araç nedir. Önceki hali nasıldı çok kirlenmiş miydi