0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lastik takozun kenarları motor kısmında yarım santimetre kadar kıvırmışlar. yanal şekilde çıkıyor. motor kısmından sokman daha kolay oluyor.
Bu sabahki kısa bir log kaydım. (onbir günden beri hiç bir ayarla oynamadım)
Ya senin stft de oynak benimki gibi ltft güzel ama. Benim de aklım almıyor bu işi
Stft.nin oynak olmadığı zamanı görmedimki hiç.
Ya ben en son yurt gaz diye bir gaz aldım ondan sonra oldu genelde bilinen markalardan alırdım abi bence gazın kalitesi etkiliyor. En son ayarında stf artı eksi 7 yi geçmezdi önemli olan yükteki ayarlar doğru olsun rolanti göz ardı edilecek artık
Lovatonun da bir tolerans sınırı var Talat. Ben de rölantide bekleyince stft 20 lere kadar çıkıyor. Düz yolda gidince düzeliyor.
Tester DisplayMeasurement Item/RangeNormal ConditionDiagnostic NoteShort FT #1Short-term fuel trim of bank 1/Min.: -100%, Max.: 99.2%-20 to +20%This item refers to the short-term fuel compensation used to maintain the air-fuel ratio at the stoichiometric air-fuel ratio.Long FT #1Long-term fuel trim of bank 1/Min.: -100%, Max.: 99.2%-20 to +20%This item refers to the overall fuel compensation carried out in the long-term to compensate a continual deviation of the short-term fuel trim from the central value.Total FT #1Total fuel trim of bank 1Average value for fuel trim system of bank 1/Min.: -0.5, Max.: 0.496-0.28 to 0.2: IdlingTarget Air-Fuel RatioAir-fuel ratio/Min.: 0, Max.: 1.9980.8 to 1.2: During idlingAF Lambda B1 S1Short-term fuel trim (for Bank 1 Sensor 1)/Min.: 0, Max.: 1.99Value less than 1 (0.000 to 0.999) = Rich1 = Stoichiometric air-fuel ratioValue more than 1 (1.001 to 1.999) = LeanAFS Voltage B1 S1Air fuel ratio sensor output voltage (for Bank 1 Sensor 1)/Min.: 0 V, Max.: 7.99 V2.6 to 3.8 V: IdlingAFS Current B1 S1Air fuel ratio sensor current (for Bank 1 Sensor 1)/Min.: -128 mA, Max.: 127.99 mA-0.5 to 0.5 mA: IdlingO2S B1 S2Heated oxygen sensor output voltage (for Bank 1 Sensor 2)/Min.: 0 V, Max.: 1.27 V0.0 to 0.9 V:Vehicle driven at 70 km/h (44 mph)MAFAir flow rate from Mass Air Flow (MAF) meter/Min.: 0 g/sec., Max.: 655.35 g/sec.1 to 3 g/sec.: IdlingIf the value is approximately 0.0 g/sec.:The Mass Air Flow (MAF) meter power source circuit is open.VG circuit is open or shorted.If the value is 160.0 g/sec. or more:The E2G circuit is open.MAPIntake manifold pressure/Min.: 0 kPa, Max.: 255 kPa90 to 105 kPa: Ignition switch ON
Yanisi yok ya deneme yaptım TABLO çalışıyor mu diye
Bizim ELM hatalı heralde yada motor ECU su.Aynı yol biri sabah giderken biri kşam gelirken alınan ltft grafikleri.Üstteki sabah alttaki akşam.
Mehmet aynı durum bendede var toque ekranındaki intrake değerini rolantide kontrol et.aynı değerleri gösterirken log kaydı oluştur bakalım fark olacakmı.
Tamam abi.Abi ekrandaki devir ile aracın devrini diyorsun değil mi?
Abi grafik olarak intake ayrı bir secenek. Birde ltft - devir grafiğini paylaşırmısın.