0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha rölanti tam oturmamış ki, benzinde de olsa o seviyede olurdu bu değerler
Yeni güncelleme: Patchlidir.Ben denemedim.Torque Pro (OBD 2 & Car) v1.8.81http://www51.zippyshare.com/v/Cp5hmwil/file.html
Merhaba ,Bu program veya ELM327 ile OBD'den bağlanılan başka bir program ile M/Mt kalibrasyonu veya şanzıman ayarı yapabilir miyiz?
Kesinlik vermeyelim. Techstream kablosuyla yapılabilir diye biliyorum ben ama bilmek gerekiyor
Servisler bu M/M kalibrasyonunu OBD'den yapıyor. Biz bu sisteme nasıl ulaşırız, o vakit?
Arkadaşlar herkese merhaba, epeydir bu başlığı takip etmekteyim. Bende 2006 toyota 1,4 D4D dizel arabam var. Arabamın orjinal teybini değiştim ve double teyp aldım. Haliyle yol bilgisayarımda gitti, ben obd2 aparatıyla bu ihtiyacımı çözerim diyordum fakat torque proğramındaki anlık yakıt, 100 km deki yakıt değerleri hiç uyuşmadı. Bu arada torque pro araç profilinde bulunan MPG trim adjustment ve OBD Speed multiplier değerlerini 1 değerinden 2,2 gibi bir değer atadığımda eski yol bilgisayarımın değerlerine yaklaştı. Ne kadar doğru olur bilmiyorum. Ne yaptıysam olmadı, benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
mpg değil de kmh ye çevirin birimi. ayarları benim ayarladığım gibi ayarlayın.yakıt tüketimini görmek için ayrıca eklerde verdiğim fuel economy eklentisini de kullanabilirsiniz.
Mutlu bey cevabınız için teşekkür ederim. Bu kmh çevirmeyi bulamadım. İnanın çok taktım, bu ayarlarla ilgili bir şey bulur bulmaz hemen arabaya inip deniyorum ve ne yazıkki hüsranla karşılışıyorum. Fuel economy eklentisini daha önce kurmuştum ama bir türlü çalıştıramadım, nedendir bilmiyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.