0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün bir kayıt daha aldım.Biraz toparlamış gibi.sizden istediğim bir şey daha var,MASS AIR FLOW değerlerinide yorumlamanız.Şimdiden teşekkürler
Hatırladığım kadarı ile siz akü sıfırlaması yapmıştınız, eskide STFT ye bakmayın LTFT ye bakın derdim ama şimdi STFT grafiği de lazım
Bu günkü 40km gidiş ve aynı yolu ufak bir ayar değişikliği ile geri geliş yaptımtrackLog-2016-Şub-13_14-21-04 ayarı değiştirmeden dün paylaştığım dosyadaki aynı ayartrackLog-2016-Şub-13_18-34-47 burdakide yol ince ayarını sadece -3 yaptığım log kaydı. Yol ayarını -3 yapmam rolantideki ayarıda değiştirdi.hangi ayar daha iyi karar veremedim ilk ayar zengin karışımda daha iyi herhalde. http://s6.dosya.tc/server6/kon9py/13-02.yol_testi.rar.html
İkinci ayarın daha iyi galiba CAVİT abi, o yükte devirde daha iyi LTFT ler sunmuş, siz bu yol ayarını -3 yapıp Rolanti ayarını + 4 yapınca nasıl bir sonuç ortaya çıkar ki? Yani son değişiklik yaptığınıza RÖLANTİ kısmını +4 ekleyince nasıl değişiyor sistem?
Yol ayarını -3 yapmam rolantideki ayarıda değiştirdi.hangi ayar daha iyi karar veremedim ilk ayar zengin karışımda daha iyi herhalde.
Murat abi sen de bi kayıt koyda senin değerleride bi görelim
Rolantiyle hiç oynamadım sadece yol ince (viteste) ayarını -3 yaptım.Dün biraz daha takip ettim düzelme var.Biraz daha böyle kullanayım değişmezse yol ayarını +2 yapıp tekrar gözlemleyeceğim.
ELM kullanmıyorum Mesaj Birleştirildi: Şubat 15, 2016, 14:53:41Dediğim şekilde hiç denediniz mi abi? Bu şartlar altında rölantiye +4 yapmak gibi?
Cavit abi bugün siparişi verdim,kablo geliyor.Hayırlı olsun sende bizim saflarımıza geçmiş oldun.Yanlız dikkat et her arabaya binişinde telefonu çıkartıp tqrgue ile ltft kontrol eder olacaksın ve iyiyninde iyisi olsun diye ayarlarla oynayacaksın..
Murat Bey dosyayı ekledim.
Bu akşamki 10 km lik şehiriçi düşük vites yükteki log kayıtlarım.(ayar yapılmamış halidir -3 yol ayarının hiç ellenmemiş hali)Anlam verebilen varmı aynı ayarla farklı değerler alıyorum. http://s3.dosya.tc/server8/zbgqfn/trackLog-2016-Sub-15_17-20-37.rar.html
cavit abi stft genelde - çalışmış. bekle biraz daha otursun. haftaya +-1'le bitirirsin olayı
Maşallah ne kadar yüksek bir yer orası, resmen koca bir dağı aşmışsınız Bence şu anda arabanızı bu şekilde kullanmaya devam edin, çok çok büyük bir sıkıntısı yok gibi, ve zamanlada sanki STFT değerleri LTFT leri ideal alanlara çekecek gibi.
Murat Bey ne grafiği o. Evet aynı öyle bir yer çıktım araba ile.Kulandığınız program bizimkinden farklı mı?İncelemelerin için sağol abicim.Kablo geliyor ben ayar olayına giricem Murat Bey.
Yok aynı program, Altitude grafiği yükseklik yani. 920 rakıma çıkmışsınız Tabiii bu bir yükseklik grafiği böyle bir dağ yok ortada Hayırlı olsun , Burak ile Cavit abinin size baya bir faydası olur