0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ustteki mbm altta mgm olmuş
Yeni stft kaydım.40 km civarı yol yapıldı. Yorumlarınızı bekliyorum
Hocam STFT kaydının bir önemi yok LTFT ne durumda o önemli, Siz direk dosyayı paylaşırsanız içeriğine bakabilirim
Dosya ekte.
Hocam bu dosya orjinal dosya değil ki, Programla açılabilen dosyayı verseniz olurdu. Neyse belki bu dosyayıda açabilen arkadaşlarımız vardır
Mehmet hocam bu hangi yakıt türündeki log kaydı? Siz akü falan mı söktünüz? en son kaydınız bundan daha iyiydi
Yok aynısı ilk gönderdiğiniz ile. Ama hocam ben sanki sizin ilk kaydınızın resmi daha iyiydi diye hatırlıyorum. Siz LTFT grafiğinize baktınız mı hiç?
Baktım Murat Bey,çok anlamıyorum ama.Ben ayarı yaptıralı daha 1 000 km olmadı.Bizim ayarı yapamadılar mı acaba abi.Olması gereken değerleri içeren bir grafik ekleme şansın var mı Murat Bey?Bir önceki kaydın LFT sini de ekliyorum.
Aynen Murat abinin dediği gibi. Stft çok kötü olmasa da ltft fakir.
İşte o tırmanma sırası sizin devir grafiğinde belli, çok düzgün bir şekilde çıkmış ve o sırada LTFT niz %10 ları bulmuş yani yakıt yetersiz geldiğinden yakıt arttırmaya çalışmış aracınız. Mesaj Birleştirildi: Şubat 12, 2016, 23:52:13Mutlu arabanın LTFT si oturmuş olunca STFT iyi çıkması NORMAL Çünkü o küçük olarak görünen STFT ler %10 yakıt arttırılmışa göre küçük, eğer Mehmet hocam akü resetlemiş olsaydı STFT leri %15 lerde falan olacaktı
Bu Cavit abinin grafiği kendisi artık kendi ayarlıyor Ustalara güvenmeyen birisi daha usta oldu http://www.toyotaclubtr.com/index.php?action=dlattach;topic=70480.0;attach=40863;image
Abi resmi büyütemiyorum değerler gözükmüyor.Bizim son dosyaya bakabildin mi?