0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burdada biraz önceki log kayıtlarım 20+20=40 km yol yaptım rolanti oturdu fakat yolda biraz zengin karışımda kalıyor.Yol ayarını -3 gibi kısarsam çok iyi olacak gibi.http://s8.dosya.tc/server2/7wxotj/log_kaydi.rar.html
Yol ayarını -3 gibi kısarsam çok iyi olacak gibi.
Bizim ayar gitmiş abi o zaman.Sizin kit de BRC imiş Cavit abi,benimki de BRC.Ayarı yaptıralı bin km olmadı daha.Bir önceki sayfada dosyalar mevcut. İnceleme zamanınız olur mu?
sen olayı bitirmişin abi
Mehmet bu işin piri @Burak Ulubir (32698) Kendisinin yardımları ile birşeyler yapmaya çalışıyorum.Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
Aynen aşmış olayı maşallah, ama şu var Cavit abide direkten döndü bence , erken zamanda bu işe girdi ve yoluna koydu inşallah Eminim buraya bakıpta ne yapıyor ya bu adamlar, amma problemli LPG leri var diyen arkadaşlarımız vardır. İnşallah benim arabamda sıkıntı yok, bastımmı gidiyor havalarına giripte buraları es geçmezler.
Mehmet bu işin piri @Burak Ulubir (32698) Kendisinin yardımları ile birşeyler yapmaya çalışıyorum.Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.Araç düşük devirlerde fakir yüksek devirlerdede zengin karışımda gözüküyor.
ne ettin abi yav. ilgilendiğimiz kadarınca bişeyler biliyoruz o kadar
Akü resetlemesinden sonraki kısa kayıtlarım.
Bu degerler dünküne göre daha iyi araç hala fakir karışımda gözüküyor.Anladığım kadarıyla benzin ecusunu resetlemişsin biraz daha bu şekilde kullan ve tekrardan log kaydı yap ve paylaş bakalım.
Kabloyu sanalpazardan aldım map1 ayar sensörünüde özsoy lpgden almıştım.map1 ayar sensörünü almana gerek yok kabloyu al gerekli bilğileri ben sana yollarım.Aslında +- 10 ltft değerleri kabul edilebilir fakat ne kadar çok sıfıra yakın olursa motor ömrü açısından daha sağlıklı hatta +1,2 gibi zenginde olması dahada iyi
Bu kablo pahalı ben mscn.nin sanal pazar sitesinden 35 tl.ye aldım akşam link veririm şu an telefondan giriyorum.
Başıma ne geldi, anlatayımda biraz gülelim.Benim LPG ecu yu bi resetleyim bari dedim, birkaç ay önce.Sonrada unutmuşum ben onu, birde hava atiyoz ayar şöyle, böyle diye. Oynamayada bıktım artık hani.Neyse kaç ay oldu bi bakim dedim. Anammmmm LTFT +20Oy oy oyy,Hızlı bi ayar cektim, 10 dk mi aldı. Kısa bi yol turu sonra.Bazı ayarları yolda yapmaya mecburen devam. Ben nasıl onu öyle unutmuşum yaa, kendi kendime kızıyorum.Artik zaman yetmiyor, bunaldım