0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada 20 derecede ölçülecek.
onu nasıl becercez
[emoji1] Hic anlamam o cihazdan.yarin elektrikciye gidip olcturecem ben.
Gelişme var desene.hayırlısıyla kurtulaz bu p0420 belasindan.
Ben yarın denerim. @Talat Serkes (28471) sende sıkıntı yok nasılsa sağlam değer Görmek açısından senden de rica etsek
Bu aksam Murat KÖSE hocam ile o2 bank 1 sensor 1 testini yaptik Burak.benim sensor arizali galiba.testin nasil yapildigini sana da soylememi istedi.Buraya yazayim da herkes faydalansin.Oncelikle araci benzine alip biraz rolantide calistirin.daha sonra torque den log kaydini baslat deyip 40 saniye rolantide calistirin.daha sonra birden tam gaz yapip 7000 devirlere cikar cikmaz gazi birakin bu islem cok kisa sürmeli bas birak yapin ayağınızı gazdan cekerek 40 saniye kadar rölantide çalıştırın.çıkan afr grafiği su şekilde ise sensor saglam.test sicak motorda yapilmali.Benimki boyle ciktiDikkatli bakarsaniz olmasi gereken ve benim sensor tam tersi çalışıyor.Sizlerde bu testi yapip buraya koyarsaniz hepimiz icin karsilastirma imkani doğar
bu husus talat.
Benim 1-4 pinleri arası ölçüm 0 çıkmıştı. 1-2 arası ölçüm tutuyor. Bugün 2. Sensörü temizledim. onda da sadece 1-2 arası ölçüm sonuç verdi. Katalitik iyi süzdüğünden dolayı da 1. Sensöre nazaran çok temiz çıktı.
Bu arada sabah 2 derecede çalıştırıp 2km yol geldim bu değerler çıktı araç benzinde çalıştı. Anlamadığım şu çok yüksek çıkan sıcaklık değeri neydi merak ettim
benim afr test sonucu nırmal gibi görünüyor. ikinci pik lpg ile yapıldı. jaktan ölçümlerde ise 1-4 çeki iki sensörde de değer göstermedi. 1-2 ölçümleri uygun aralıkta çıktı. afr 2,7 oksijen 14 ohm ölçtüm.Mesaj Birleştirildi: Ocak 14, 2016, 11:19:48 cat b1s1 değeri motoru zorlayınca bende 850 dereceyi görüyor.
Bütün çabalarıma ragmen o2 sensörünü sökemedim.daha once sökmüştüm bu sefer gelmedi.kirilir korkusuyla sokmedim