0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende bu işe girmeye karar verdim. Bu Elm327 lerden hangisini tavsiye edersiniz? Torque Programını nereden indiriyoruz? Ya da nasıl buluruz? En ekonomik ve en çok işe yarayan, araca zarar vermeyecek bir ürün arıyorum. En azından arıza kodunu göstersin ve silsin yeter. Arıza ışığını söndürsün yeter.
Map basincini gormek icin isaretli kisim mi kullaniliyor
benimde cihaz geldi ve denemlere başladım sayaçlar sadece program içindeki kadar mı var yoksa eklenebiliyor mu ayrıca ?
Onlarca sayaç var boş ekranda basılı tutun sonra grafik türünü seçin daha sonra yüze yakın listeden istediğiniz seçin
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-bluetooth-arac-ariza-tespit-son-surum-203641447işe yarar mı? Aliexpress.com daha uygun ama 1 ay onu bekleyemeyeceğim.
Tavsiye açma kapama düğmeli alın. Ben hata ettim her seferinde sok tak zor oluyor
benimki düğmeli de ne oluyor. hiç kapatmıyorum, varsın açık kalsın.
Aküyü yemez mi abi kepil kepil ışık yanıyor ama. Aküyü elimize almayalım. Elumuze verdiler türküsü aklıma geldi[emoji3] [emoji3]
Buda benim güncel ltft değerlerim.
Sağolun Talat hocam. Benim rolantide ltft stft 0 - 0.8 biz murat abi ile ayar yaparken mevcut ayar üzerinden yola çıkarak ltft yi sıfıra yakın yapacak şekilde haritadan düşürme azaltma yaptık. Enjeksiyon süresini baz aldığımızda ise ayarlar sapıttı. Sizede tavsiyem enjeksiyon süresine takılmayıp ltft ayarını sıfıra yaklaştıracak şekilde harita da azaltma arttırma yapın. Misal benim araçın benzinde rolantide ltft değeri 10. Ama ben lpg ayarı yaparken buna baz almıyorum. Yani benim araç lpg ye benzin montajlı gibi bişi.