0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tlva programında multi plot nasıl yapılıyor
Buda benim (Murat abinin Ayarkadığı ) rolantideki ltft stft değerlerim.
Bi yanlışlık var senin ltft stft değerleri okunmuyor obd kapalı olabilir
Ne demek bu anlamadım abi
Nasıl okunmuyor Talat hoca 0 - 0 diyorya.Tabi arada stft düzeltme yapıyor ama ben tam sıfır da resim çektim.
Bu kayitlari yolda mi cektiniz yoksa arac yerindeyken gaz vererek mi cektiniz.
Stft her devirde yuksek bu zamanla ltft yi eksiye yani zengine dogru çeker.bence haritayi komple tarayip %-5 yapip deneyin.Soguk motorla cekmisseniz isinmasini bekleyin yine eksilerde gezerse -5 yapin.
Ben soyle yapiyorum motor sicakken kutup basini sokuyorum.geri taktiktan sonra yaptigim ayari direk deniyorum.ltft 0 oldugu icin bana direk zengin mi fakir mi gosteriyor.Bende ona gore müdahale ediyorum.
Benzin ecu sıfırlamasını bende motor sıcak iken yapıyorum.Geçen gün motor sıcak iken kutup başını söktüm sonrada lpg otomatik kalibrasyon ve rolanti ayarı yaptım.Yarında kısmet olursa yolda lpg ayarını burak ile beraber yapacağım
Sizin kit ne marka hocam obd li normal mi?