0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi şimdi baktım da 150 tl olmuş fiyat map p1 sensörü yazar. Özsoy lpg satıyor.
Evet abi doğru ürün. Sanalpazar satışları da var. Cepten yazıyorum da link veremedim
Bu ürün nereye bağlanıyor kablonun ucunamı???Görevi ne oluyor??
motor bölümünde lpg için 2 farklı bağlantı jakı var. Ayar kablosu ve map sensör jakları buraya takılacak. Bir de map sensörünün manifold basıncı için hortum kısmı var. Manifolttan Regülatöre giden hortumu cıkartıp oraya map sensörünün hortumunu takıyorsun. Map sensör hortumunun ortasındaki t bağlantıya da regülatör hortumunu bağlıyorsun.Mesaj Birleştirildi: Aralık 11, 2015, 16:00:41@Burak Murat (32276) senin de ayar içaçıcı değil maalesef.
Cavit abi, benzinde kullanarak baktınmı kayıtlarına, aku falan sıfırlayıp
Henüz hiçbişi yapamadım yarın inşallah hem zenona bakıcam hemde kutup başını söküp benzinde bineceğim.Benzindede log kayıtlarını yapıp paylaşırım.Referans olarak sizlerinde log kayıtlarınızı bekliyorum.
Daha gelmedi elm cihazı. Adamları şikayet ettim. Ptt müdürü aradı neden şikayet ettin diye. Ben de dedim 8000km den 10 günde gelen kargo 25 kmye 8 günde gelmesi hangi mantıkla izahat edilebilir dedim! Haklısın dedi pat kapattı ptt müdürü hahahahaha
Talat bey bende siparis verdim bir haftadir Türkiye de ptt de bekliyor haka teslim etmediler. 20 kasımda sipariş ettim 1 aralık ta Türkiye ye ulaştı ama maalesef gelmedi daha
Benim takip kodu da yok elm cihazinin[emoji17]
Ucuz ELM geleli çooook oldu
otomatik map esnasında motor sıcaktı değil mi? üzerine rölanti ince ayarını yaptın mı abi?
Otomatik mapta motor sıcaktı fakat rolanti ince ayarı yapmadım tamda bilmediğimden pek kurcalamadım.Ayarlardan sonra 8 km civarı yol yaptım rolanti ayarı iyiydi.