0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyooo 11.11 den aldığım usb gps alıcısı geldi ve tablette sorunsuz çalıştı. Artık arabadaki tablette İGO HERE MAPS WİNDOWS HARİTALAR uygulamasını kullanabiliyorum [emoji14]arti: [emoji14]arti:
Mübarek bizim Uzun Farlar İçin Aldığımız Philips Lumiled'ler ülkemize ancak bu akşam teşrif edebilmişler.yahu Japonyadan 8 günde küçücük ürün geldi bile, Aliexpress'ten hayatımda ilk defa bir şey aldım, 19 Kasımda Yurtdışına sevk edilen ürün daha az önce gelmiş İstanbul Gümrüğe Şimi bekle birde Bursa'ya gelsin.En az 7-10 gün sürecek
Herkesten gol haberi var biz hala geri pas yapıyoruz hahah. Kaan hayırlı olsun. Şimşek efekti corolla kaan kara farkiyla.Avi bekliyoruz
Eyooo 11.11 den aldığım usb gps alıcısı geldi ve tablette sorunsuz çalıştı. Artık arabadaki tablette İGO HERE MAPS WİNDOWS HARİTALAR uygulamasını kullanabiliyorum
Murat bey iyi gunler.. Bana gps alicisi ilelink atabilir misiniz? Tablette kullanmak istiyorum .. Tesekkurler..
İyi günler Mahmut hocam Link ermek isterdim ama bende anlamadım link 404 hatası veriyor adam son bana sattı herhalde ama vereyim yinedehttp://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=vk-172&CatId=0&catId=Vk-172 diye geçiyor. benim aldığım yerde bitmiş hocam
Hocam ilginize tesekkurler.. Bu 8 dolarliklar ise yariyor mu? Sizinkiler bunlardan miydi bu fiyatlardamiydi?
Androiddecalisiyor mu bu Cihazlar?