0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben onu nasıl atlamışım ya sinyaller 7440 wy21w, stoplar 7443 21/5 w
Bizimkilerle aynı o zaman. Daha siparişi onaylamamıştır belki iptal etme şansın vardır. Eğer sinyal kabı renkli değilde bizimkisi gibi beyaz sa mecbur AMBER alacaksın ama bu Çinliler YELLOW diyor ona
Ledi bende merak ediyorum. bayaaa videosunu izledim bakalım uygulamada ne göreceğiz Biri aynalara,turuncu led olsun diye. Plaka değil abi arka park. yani şöyle anlatayım : içte kalan kırmızılar kısa farla beraber yanıyor. dışta kalanlarda yanıyor ama dıştakilerde artı olarak fren lambası özelliği varbu ürün sislere alınsa görselden öteye geçer mi sizce?http://tr.aliexpress.com/item/Super-brightness-H16-JP-auto-led-headlight-4400lm-3000K-GOLDEN-for-all-cars-Cruze-Ford-Kia/1766236783.html?adminSeq=200418874&shopNumber=434787#Murat abi tek fonksiyonlu bu ledler. 7440 ile 7443 arasında fark yok diye biliyorum. üründe 21/5 yazmıyor. satıcıylada görüştüm. amber yanıyor sadece dedi. ilanlarda amber yok kırmızı seçtim ama mesaj attım amber gönderecek
önler aynı abi, turuncu turuncu sinyaller ama tek fark sizin arkalar py21w daha onaylamamış, iptal mi etsem ki? ödeme olarak doğrulanmış yazıyor sadece, ne yapmam gerekir ki?
Kaan Cree led ve 4400 lumen. Bunu da sislere takarsan.. En kral adanalı kamyonculardan bile daha iyi görüntü elde edersin. Ama dediğim gibi bunları da takarsan gece fazla ışıktan gözün bile ağrır [emoji28]
kriz çözüldü ok. friend. thank you for your order.we will send the Amber/yellow color 7440 to you and please offer us your correct address.waiting for your reply .many thanks.sincerely DEYOU TEAM James.@Yasin Yılmaz Fidan (23089) bunu kurtardım
NOT bide bundan aldım iç kısma ya da on ızgaralara bir şey yaparım belki[emoji28] 3m Silver Car Grille Interior/Exterior moulding Chrome Styling Decoration Moulding Trim Strip 3mmhttp://www.aliexpress.com/item/3m-Silver-Car-Grille-Interior-Exterior-moulding-Chrome-Styling-Decoration-Moulding-Trim-Strip-3mm/32392744483.html(from AliExpress Android)
Hiç bir bilgim yok Aliexpress üstatları yattılar mı ne İptal olmuyorsada kırmızıya çevir bari stoplarda kullanırsın.Mesaj Birleştirildi: Kasım 11, 2015, 22:52:15Ahanda bi tane Aliexpress piri gelmiş. Talat hocam el at Kaan'ın işine ne etsin?
ben de almıştım ama kullanışlı değil talat. kıvrılmıyor bir türlü. vites kolunun bardaklığın bulunduğu siyah tablanın kenarlarına çekeyim dedim olmadı bir türlü. sonra arka stopların etrafını dolaşayım dedim yine yemedi. tam düz şekilde çekilebilir ancak ya da ben beceremedim
İnşallah beraber görürüz ledleri Uzunlara aldığım ledlerde satıcıya adresi değiştir dedim sen iptal et tekrar al diyor. Ben yer miyim bu numaraları diyecektim de neyse. Yasine gitsin ben ondan alırım inşallah
@Yasin Yılmaz Fidan (23089) @Talat Serkes (28471) @Murat Köse (28015) @Burak Murat (32276) @Mutlu Tekir (30216) bu elm de yağ sıcaklığı okunabiliyor mu? en çok merak ettiğim ve istediğim bu
Led lamba obd ıvır zıvır derken 100 lira harcamışım. Bakalım seneye kendimce ne icat edip onu almaya çalışıyor olacağım [emoji51] ömür yeterse tabi.
Kaan soğutucusu büyük gibi far kapağı kapanır mı ölçün mu hiç. Birde şöyle 4000/5000k olsa iyiymiş. Karda ya da yağmurda bir nebze görüşü iyi olurdu
Evet okunabiliyor. Ama PID miydi neydi onu bilmek vede formülünü yazmak lazım. Yada bir yerlerden bulmak lazım. Ben bir ara bulmuştum ama sanki saçma sapan bir değer gösteriyordu.