0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar plaka aydınlatması için önceki mesajımda belirttiğim ürünün resmini ekliyorum. @Kaan Kara (29002) isteği üzerinetam kararmamıştı hava ama yinede belli oluyor aydınlatması.
Logo fenaymış [emoji6]Maşallah
Eyvallah talat hocam. Logo nasrettin hoca çıkartması. Akşehirli olduğum için eski aracımda da vardı. Bu aracımı aldım denizliden gelirken özellikle bu çıkartmayı almak için yolumu değiştirdim memlekete uğradım . Komşularım gene çakmışın nasrettin hocayı diyolar. farkımız olsun.
Yukarıda link paylaşmıştım bakabilirsin Emre
2013 yaris e android dokunmatik ekran almaya niyetleniyorum geri vazgeçiyorum. güvenemiyorum. cun bus alınması gerek diye notlar var, 280 dolar ile 600 dolar arasında değişen fiyatlar. cunbus geri görüş kamera dijital tv anten dahil 500 doları geçiyor birde ekstra vergi ilave edilececk bu iş gazoz ağacı oluyor. TR de de androidlis yok. kendi kendime android olmasa ne olur ki diye soruyorum. size de soraayım android olsa ne olmasa ne?
100 dolar ve üzeri gümrüğe takılır diye biliyorum.
Arkadaşım 125 dolara ayna dvr geri görüş sistemi almıştı hiç gümrük falan ödememiş. Adamlar kaç dolar gösterdiler ise ona göre değişiyor
11.11 global shopping bitti ama hemen ardından yeni kampanyalar başlıyor.Adı ülkemizde pek hoş karşılanmıyor ama neyse..Ürünleri genel olarak inceledim indirim ve alınabilirlik konusunda dikkatimi çeken çok ürün olmadı. Tabi ki zevk renk ve ihtiyaç konusu;http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_360137.html?wid=11&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.1121&eo=4s1ctpppsuctt60z&email=b2t8c2V5aGFuX2Rvbm1lekBob3RtYWlsLmNvbXwxMDE3Ng==&lkid=10222374(link referanslıdır, normal aramada bu fiyatları bulamadım)Ülkemizde de hızla çılgınlığa sebep olan yeni nesil oyuncaklardan siteye göre ciddi bir indirim yapmışlar ( çoğu zaman fiyat yükseltip sonra indiriyorlar ama neyse )http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_363300.html?lkid=10222481Forumda konusu açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam, belki uygun fiyata düşmüştür;http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_365119.html?wid=4&lkid=10222489Bir de genel kuponlar var;Category Product Name Discount Price Coupon Valid DateUS Warehouse All Products 10% OFF GBNY10 10.31-12.31Site-wide All Products 10% OFF GBNEWNOV 11.21-11.29Site-wide All Products 8% OFF GBAFFNOV 11.21-11.29EU Warehouse All Products 8% OFF EUK10off 11.11-11.29
Hocam elinize sağlık, fakat telefon kargoyla ülkeye sokulmuyor yasak. Quadrotor da fiyatına göre kalitesiz. Yurtdışından alımlarda onay ve gümrük işleri çok uğraştırıyor. Ülkemizden alınması daha mantıklı 500 dolara o ürüne vermektense 2. El dji phantom advanced alınması daha mantıklı olur.
yahu bu cinliler cok namussuz 11.11 indirim festivali diye sozde kampanya yapiyorlar daha onceden sepete ekledigim urunlere baktim citirdan fiyatlarina zam yapmislar indirimli hali bile eskiye gore pahali. bir diger yandan da bakiyorsun 3 dolarlik urune 8 dolar kargo yazmis. her turlu iteliyorlar 11.11 festivalinde 13 milyar dolarlik satis yapmis herifler helal olsun valla