0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bi bas bakalım murat hocam ne dicek karşı taraf
Şimdi Aliexpress e girip eski aldıklarıma baktımda bazısında hala daha OPEN DISPUTE yazıyor. Bu aldığımız ürünlere hala daha itiraz edebilirmiyiz demek? Baya uzun zaman oldu
15 gün ürün teslim aldıktan sonra kadar hakkın var. Ben denedim daha önce. 11 ay 23 gün önce aldığım elm cihazı bozuldu Bluetooth bağlantı yapmıyor. Dispute açam dedim yemedi. Gerçi adama mesaj attım video çek bakalım yenisini göndeririz dedi gönderdim bekliyorum. Bu arada 11.11 dalgasını anlamadım ben. Geçen yıl o güne özel indirim oluyordu bu yıl pul biriktir onu indirim çekince dönüştür dalgası mı var acaba sadece anlamadım
Aynen ya, şimdi bastım dispute yazan yere dediğin gibi uyarı çıktı 15 günmüş Benim ön sinyalli DRL nin beyazı yanmıyor sadece 1 tanesi yanmıyor ikisi bir yanmasa kablodur sigortadır diyecektim ama bakalım. Gündüz gözü sağını solunu bir kurcalayayım. Sinyali çalışıyor Allahtan sadece BEYAZ yanmıyor.
Abiler, kardeşler dolar olmuş 3.17. Çin'den ürün almanın bir avantajı kalmadı. Ürün almayı düşünürken Türkiye'de satanların fiyatlarıyla da karşılaştırın.Bu arada banka komisyon kestiği için kuru 3.67 lere kadar hesaplayabiliyor.
Hmm sadece ledlerden bir tanesi mi yanmıyor yoksa lambanın birinin beyaz kısmı komple mi yanmıyorLedlerden teki yanmıyor ise sökülüp lehim yapılabilir abi
Komplesi yanmıyor devresi bozuldu herhalde. Bakayım bir ara içini açıp. Olmazsa arkadaki drl yi öne uydururum
Evet malesef haklısınız, karşılaştırma yapmadan anlamak lazım. O hatayı yaptım bir kaç üründe, 3-5 tl kar için günlerce beklemek zorunda kaldım.Ancak banka konusunda ya yanlışınız var ya da kullandığınız banka işi abartmış.Bu konuda bir kaç tavsiyem var, kendi tecrübelerim ve bu konuda okuduklarımı özetleyeyim.1-Paypal kullanıyorsanız ve kullandığınız kart döviz ile alışverişi destelemiyorsa ayarlardan kur dönüşümünü kapatmalısınız. Aksi halde önce palpal kur dönüşümü yapar sonra bankanız. Dolayısıyla 3,67 leri görebilirsiniz.2- Mümkünse döviz limitli kart alın ya da bankanız destekliyorsa döviz ile alışveriş özelliği ekletin.3- TL limitli kredi kartı kullanıyorsanız mesai saatleri dışında alışveriş yapmamaya özen gösterin. Bu konuda çok muzdarip olanı gördüm. Mesai saatleri dışında $ kurları anormal rakamlara ulaşıyor bankalarda. ( haftasonu dahil ) Tüm bankalarda olduğunu söyleyemem ancak bu sorunu yaşayanlar var.Mesaj Birleştirildi: Kasım 07, 2016, 10:25:01Bu arada asıl tarih 11.11 ama iyi takip etmek lazım indirimleri erken başlayabiliyorlar gearbest te olduğu gibi;09.11 de yerel saat 8 de başlayacakmış,( şu saat değişimi mevzusundan önce bizden 5 saat öndeydiler ) şimdisini hesaplayın benim kafam karışıyor gerçi gerim sayım sayacı var http://www.gearbest.com/m-promotion-active-252.html?lkid=10189918[attach=1]
Sepetimde olan bir şok ürüne 2 kat zam gelmiş 11.11 de aski fiyatına dönüyor. Allahtan 25/3 kupon kaptık onu değerlendiririz olmadı
Geçici bir şeydir umarım.
Osman hocam doğru diyon da bu tip sensörleri olana ben hiç denk gelmedim. Aslına bakarsan ben kendi park sensörümün bi tanesini değiştirmek istiyorum ama aynı tipi hiç bulamadım internet sitelerinde. Hep kocaman parlak olanlardan var. Aynı tip olanlar da pahalı baya cenmax vb gibi firmalarda var. Eğer bildiğin bir site varsa söylermisin ben oraya bakayım. 16mm ufak çerçeveli
Hemen video çekip satıcıya mesaj at derim abi. Belki cüzi miktara yenisi gönderirler