0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bende pic basic biliyordum liseden. Şimdi üniversitede c++ öğreniyoruz. Bir tane hesap makinesi programı yaptım fakat böyle bir hata alıyorum. Bilgin varmı?
A4 olmaya az kaldı Artık ayrıcalıklı oluyoruz
Cpp konsol üzerinde daha önce çalışmadım ama kodu gönderirsen yardmcıolmaya çalışırım
A2 yim daha ben. Ayrıcalıklı olunca ne oluyor
C kütüphanesi bilgisayarda yüklü değilmiş çalıştıramadım o yüzden.Hata burası gibi duruyor scanf("%f",&islem);
Anlasilan bu cinli kardes Dürüst satıcı temiz esnaf
Gift ver de gift [emoji14]
Hiç güleceğim yoktu İlke.
11.11 den daha hiç bir şey gelmedi benim. Drl ler ilçede hala bekliyor 4 gündür elime ulaşacak. Çinden 14 günde gelmişti. Gel de ana merkeze şikayet e postası atma
Hiç bir işe yaramıyor sakın şikayet etme Hatta ben şikayet ettikten sonra DAMGA VERGİSİ aldılar
Geçen yıl şikayet ettim pttyi. Görevli getirdi kargoyu. Abi sen ne yazdın merkeze beni işten atacaklardi dedi . Sonradan suçsuz olduğum ortaya çıktı dedi. Bi şey olursa ara beni deyip numarasını vermişti. Ama ptt ye öyle bi ayar vermiştim ki. Flash tv de niran unsala verilen tarihi ayar yanında sönük kalır yani
Genellikle kabak en alakasız ve arkası olmayan garibana patlar...Bu yüzden sen yinede şikayet etme