0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her an birileri yapabilir @Kaan Kara (29002)
Talat hocam voltajı düşürünce nasıl oldu parlaklık gece baktın mı hiç?Bugün bende SİNYAL den çıkan AMBER 21W lambaya 12 volt verdim, aman Allahım o da ne? Lambayı bu elektrikçi bandının ortasına koymuştum 5 dakika sonra bir yanık kokusu oldu, kağıt yanığı gibi, bi baktım lambanın değdiği bantın orta kağıdı yanacak gibi dumanlanıyor Hemen kapattım. Dikkat etmek lazım kullanılan materyallerin WATT ına.
Abi led olarak şöyle bişey kullansan çok güzel olur. Elektriğide tavan lambasından aldığın zaman mükemmel oluyor. Orjinal yavaş yavaş kararıp sönüyo kapıyı kapatınca ama aydınlatması iyi oluyor. Ambiyans değil ayak ucu aydınlatması oluyor. http://tr.aliexpress.com/store/product/2pcs-Car-Motorcycle-10W-LED-Eagle-Eye-Backup-Light-DRL-Running-Lamp-Black-silver/116984_1458093157.html?storeId=116984
Sinyal lambası zaten 12 volt ile çalışmıyor mu? Direnç mi ısındı acaba çok uzun süre yanık kaldığı için
Yok Burak arabanın orjinal sinyal lambası dediğim turuncu renkli WY21W olan halojen lamba, direnç falan yok.
Emre sen bu ürünü aldın mı? kullandığın ürün bu linkteki ürün mü?bi ayna altı projem varda
Bir de Talat, bu add on fuse denilen aynı sigorta yuvasına eklenip 2 farklı sigorta kullanılarak 2 farklı kablo almak için kullanılan aparatlar var. Kullanırsan lehim vs olmaz, daha orjinal gözükür.
Check out this item I found on eBay: http://pages.ebay.com/motors/link/?nav=item.view&id=141819598132&alt=web Halojen turuncu lamba aldım. Bu ledlere güvenemiyorum artık. Işığı dimmer ile kısar keyfime bakarım. Bu led lerin bu kadar dandik olduğunu bilmiyordum. Kesinlikle ilk sayfada verdiğim linkteki ampuller den uzak durun. 10 halojen turuncu ampul 6.5tl
Talat sana güvenerek bu ledlerden bende aldım Yaktın benide [emoji38]
Abi son verdiğim linkteki leri cam ampulleri de şimdiden al geledursun.senin 3 lirayı yedik başkaları yanmasin[emoji4] sen yanmazsan ben yanmazsam nereden anlarız dandik malın hangisi olduğunu [emoji4] dimmer siparişini de unutma abi
Cavit abi test sonucunu en az 1 ay bekle bence
Hmm böyle bir ürün olduğunu bilsem hiç uğraşmazdim. Ama benimkiler de orijinal gibi oldu maşallah.Şimdi baktım ama bu aparatı takınca sigorta kapağı kapanmaz gibi geldi bana sen kullandın mi