0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Loş olması güzel olmuş arkalarıda yaptığında resim bekliyoruz.
Bugün benimde 30 ekimde ebaydan aldığım amber T10 larım elime ulaştı.Senin tecrübelerine dayanarak araçta kullanmayı şimdilik iptal ettim.Kullandığın ampüller holojen T10 lardı hatırladığım kadarıyla dimmer kullanmadan problem çıkartıyorlarmıtavsiye edermisin.Birda kapılar açılınca yanması için ayarlamıştın bu sefer herhalde .Elektriği nerden aldın resmini atabilirmisin.
Abi bu yanan hali nasıl biliyor musun. Dimmer de yüzde 25 e alıp manuel olarak el ile en sonuna kadar kıstım bu kadar parlak yanıyor. Yani bir sorun oldu anlamadım bu kadar parlak yanması çok saçma bunlar evet cam ampuller. Ben daha kısık istiryorum açıkçası. Bunlar kapılar açılınca değil abi ışıklar yanınca yanıyor. Kapılar açılınca yanması için sigorta dışında başka bir yerden elektrik almak gerekir diye biliyorum onu da ahmet abi bilir.
Hımm anladım dimmerları çindenmi almıştın.Çok parlak yanmasını bende istemiyorum.
Talat bey son zamanlar en çok istediğim şeyi çok başarılı bir şekilde gerçekleştirmişsiniz tebrik ederim. Bende Accord aracım için aynı sizin ki gibi bir uygulama istiyorum. Bende parkları açınca yansın hafif bir ambiyans olsun istiyorum. Ancak elektrik işinden çok anlamadığım gibi kurcalamayı da çok seviyorum Ben sizin ki gibi duy ampül felan değilde şerit led alıp yapayım diyorum elektiriğide torpido gözündeki ampülden alayım diyordum ama nasıl olur nasıl bir yol izlemem lazım bilemediğimden henüz bir hareket yok bende. Ama sizin uygulamanız çok hoşuma gitti. Cesaretlenirsem sizden bilgi isteyeceğim
Bu masraflar birike birike bir cree led parası yapacak bence
Peki bu aydınlatma için g4 seramik duy led ampül ilenasıl olur? Duyun boyutları uyar mı? Ben sizin aldığınız satıcıdan duy siparişi verdim fakat gelmedi,satıcı tekrar gönderdim dedi ama uzun süre geçti hala gelmedi,ben de alternatif bir çözüm arıyorum.