0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kullanmadım Talat, fakat eğer araca drl takacak olursam parklardan bu yöntemle tetik alıp yanmasını sağlayıp kısa farlardan da tetik alıp kısılmasını sağlamayı düşünüyorum. Tabi kutuya sığar mı sığmaz mı değerlendirmek lazım önemli.
Önemli değil çinden aldığımız ürünlerin bazılarında zaten uygun fiyata aldanıp çok dandik ürünler almışlığım oldu.Ürün gelsin belki başka bir yerde işime yarar.Bu sefer senin testini bekleyeceğim kullanıp test sonuçları olumlu olursa bende alırım. [emoji14]
Anlamadığım neden 2 tane sigorta girişi var. Bir de bazılarında 2 sigortaya aynı anda takılıp tek çıkış verilmiş. Neden böyle olmuş anlamadım amacı nedir
Ekleri kablolardan ve kesmeden yapmak için şu klemensler var. Sadece ek yapacağınız kablo ve yeni çektiğiniz hat kablosunu yan yana içine koyup pense ile sıkmak yeterli. Fakat kablonun kaç mm olduğuna dikkat edilmeli, aksi halde keser kabloyu. http://akolay.com/urunbak.php?id=117Çalışma için elinize sağlık.
Abeee Talatım abeee yakışıklı ooolanım, Mutlu bunu neden tavsiye etmiş, önermiş cevabı orada gizli be yavvv Mehmet, Bu elemanların Tekzen de dağıtımları varmış, gittim sordum Tekzene adamlar o firma battı abi dedi Gelmiş alan olmamış iade etmişler malları... Halbuki çok faydalı ama bizim gibi kara düzen giden memlekette iş yapmaz işte
Gezerken bunları buldum fiyatı biraz pahalı ama rengini değiştirme şansında var.Bu arada benim T10 duyular geldi fakat ampüllerden hala ses seda yok satıcıya masaj attım birkaçgün daha bekle diyor.http://www.aliexpress.com/item/4x30cm-Free-shipping-1set-car-interior-ambient-lighting-atmosphere-foot-lamp-light-musical-voice-decorative-LED/32525048323.html?spm=2114.01020208.3.103.wqrJcZ&ws_ab_test=searchweb201556_4,searchweb201644_1_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_3
Abi bu ara Çin postası çok yavaş te postası da öyle 50 günde geliyor benim. Kargalar ortalama.sen daha önce dediğim ampuller den mi almıştın. Dimmer de al mutlaka yoksa o ampuller 1 saate kül olur
İlk aldıklarından almıştım zaten evde kullanıcam eğer gelirlerse araba için linkini verdiğimi ilerki günlerde düşünebilirim.
Abi elektriğini nereden alıcaksın ? Sürekli yanacak sanırsam.