0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Altta Tesisat varmış diye duydum ben T27 Avensislerde
Yok kağan soktum her yerini ama illa ki araştırmak lazım belli olmaz orjinali 90 tl çifti galiba. Çok aşırı pahalı bir şey degil ama iste
Yasin, arabanın içinde turuncudan başka renk yok ki zaten Avensisin her iç panel ışığı turuncu, farklı renkler de olaydı keşke ama işte yok malesef.
Talat abi, bunu paylaşmamın sebebi asla sizin çalışmanızı kötülemek değil. aksine gerçekten çok güzel işler yapıyorsunuz. şahsen yardım almam gerekebilirfiyat önemli değil abi yapılan uygulama önemli.ben sadece orjinal isteyenler olursa diye paylaştım.Yoksa maşallah çok güzel bir çalışma olmuş. Ledin yapısı zaten ışığı gereksiz parlatıp dağıtacak şekilde değil ama bence parklara bağlayın derim, yinede siz bilirsiniz
ana konuya ekledim abi en alttaMesaj Birleştirildi: Ekim 29, 2015, 18:21:47maşallah. szinki orijinal mi? bu ambians olayını bayağı aşmış gibi
Bizimkisi ambiyans değil abi kapılara bağlı ayak ucu aydınlatması
Olsun abi böylede güzel akşamları ayrı bi havası oluyor
Çok aydınlatma oluyorsa şerit ledi kısaltabilirsin
akşamları güzel oluyor kısaltma deilde renigini değişebilirm ama biraz daha dursun hevesimi almadım daha
Turuncuya geçelim bide onu deniyelim
Yok kaan ne kötülemesi.burda eleştiri varsa bence kesinlikle yapılmalı. Ben alınmam aksine sevinirim.Mesela murat abiye ilk söylediğimde ne ise yarayacak lan bu boşver adam gibi bir işle ilgilen dedi[emoji1] Baya ikna etti ki harbi dedim dandik dandik işlerle uğraşıyorum. Sonra tekrar düşündüm maliyeti bir paket sigara parası dedim ve başladım. İlk proje kapı açılınca on ve arka ayak uçlarına bağlanan beyaz led in yanmasiydi.Murat abi buna ne gerek var tepe lambasi yetiyor dedi[emoji1] [emoji1] Düşün bak murat abinin ne faydaları oldu[emoji1] [emoji1] Sonra dedim ambians ışığı yapalım beyaz olsun arkalar da da olsun dedim. Arkalara yer bulamadım takacak. Ve en son, son şeklini aldi[emoji3] [emoji3] [emoji3]