0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
denemek serbest tabiki
En kısa zamanda nasipse deneyeceğim, hatta elimde havlu ile videodaki kaptan gibi video çekeceğim sana inat Du bakalım Ümit abi olaya ne diyecek Deneyecek bakalım nasipse o zaman ben Retarder sistemi tekrardan keşfedeceğim. Avensis te çığır açacağım muhahah muhahah elimde kuzu budu ile kahkaha atacağım sana
Denedim fren falan yapmıyor [emoji594]
Otorite bir kuruluştan cevap bekliyorum
Mesaj alındı...
biz nasıl düşünemedik meğer bir canavar yaratmışız diye dönerler artık. tışıkkırler sıpırmen derler bide.
Napalım koymasalardı altyapısını hayvan gibi şiy ediyoz bizde
hahha o kadar da değil yahu ama bendeki haklı çıkma sevinci temsili olabilir Aklıma bu video geldi Mehmet, google arat turgay şeren yok ebesinin diye
Abi bende yok ya, hayalimde canlandırıyorum
doğru ya unutmuşum kusura bakma Zaten hepsinde yokmuş Mehmet, benim araba VIN KODUNA baktılar, tamam abi sen de var dediler bazısına takmıştık sen aferim iyi bulmuşsun dediler. Mesela Talatın arabada yok bu sistem Retarder lı Avensis diye satsam piyasanın 10bin üstüne gider artık
Ehtiyarladım Yaşar, benden kaptan olmaz bugün arabayı apartmanın garajından güç bela çıkarabilidim. Geri geri. Benim güç bela çıktığım yere kömür yüklü kamyonet geri geri girdi ve daracık yoldan bodruma gitti ya oracıkta arabayı satasım geldi Mesaj Birleştirildi: Kasım 07, 2016, 21:44:16Kaç kere denedin bu speed limiterı arkadaş ben yokuş yukarı mı gidiyorum da aktif edince gazı kesiyor araba yavaşlıyor Gazdan ayağı çekmekten çok farklı tepki veriyor araba ve resmen kasılıyor. Sizin arabaları bilmem benimkinde RETARDER var Park ettiğim yerden çıkınca boş olarak bulacağıma emin olsam şimdi çıkacağım otoyola haaaaaa
Sende var bende yoksa kırarım o arabayı. Satar bassat alırım [emoji16]