0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sınırlayıcı ile ilgili bir videom var benimde Sınırlayıcı otomatik araçta gaz pedalını öldürüp kendisi vites küçülterek motor freni yapıyor https://vimeo.com/191853692
solda yanan ne sisleri de mi yaktın yoksa paralel hat mı çektin?
Mudurnu Nallıhan Beypazarı Ayaş ankara Mamak gidiş 2 sonra dönüş + ankara şehir içi tampon tampona trafik. Toplam 500km.90 km si ankara içi 130 km civarı tek şerit bölünmüş yol. Geri kalan duble yol. Kış lastikleri takılı ve hız limitlerini bir miktar aştım. 7.6lt gösterdi ortalama. Lpg 2.40 tan aldım. Yol sonunda 21kr yakmışım. 0w20 eneos 9 bininci kmsinde. Maşallah
hocam bu hafta içi yağı değiştirmeyi düşünüyorum kuvvetle muhtemel usta 0-20 yağ koymicak ben 0-40 için pazarlık yapacam 5-30 koyup göndercek garanti yakıt değerleriniz oldukça makul
Bak hala buraya gelmiş yağ diyor [emoji23] [emoji23] [emoji23] admin olsam seni passat forumuna sürerim ramazan hocam hahahah
kovimisin ağam ama siz 0-20 yağdan dem vurmuşsunuz yoksa hiç konusunu açmıcaktım cidden
Usta koymayacak diye bişi yok ki Satış sitelerinden birindeki kullanıcı yorumu Usta istediğini desin. Verin eline ustanın, yağı verin, koyacak illaki
Hahaha kovmirem ula kovmirem [emoji56]
Ramazan bey şu araca bir kere 0w20 koysan bak neler olacak bırak 5-20 falan direkt 0-20 koy lütfen yahu
Kaanın dediği gibi verin ustanın eline bak nasıl koyuyor :rofl:Zaten usta koymam derse toplanıp tamir kiti alacağız senin yağı biz değiştireceğiz, yetti gari Mesaj Birleştirildi: Kasım 28, 2016, 19:56:33Faşo aga neden kovmirsen... Ule ramazan, sen bi elm aldiydin ne ettin ula onu
hocam millet mahallede alim gözüyle bakıyor sayenizde toplum içinde saygınlığı arttı "ramazan çinden bi alet getirmiş arabanın beynine hükmediyomuş bide telefondaki programı gördüler emvai çeşit ibre saygınlığım 10x şimdilik sadece bu işe yarıyor vala sizin kadar çözemedim maalesef
iyiymiş bizim mahalle de kimse bişiden anlamıyor zaten bende laf anlatmaktan sıkılırım. Eee ltft stft ne durumda log kaydı falan alda bakalım
haklısınız ama 1-usta tripleri 2- lpgli olduğun için çekiniyorum ama kullanan çok forumda herkes memnun ve öneriyor da Mesaj Birleştirildi: Kasım 28, 2016, 20:11:51hocam millet mahallede alim gözüyle bakıyor sayenizde toplum içinde saygınlığı arttı "ramazan çinden bi alet getirmiş arabanın beynine hükmediyomuş bide telefondaki programı gördüler emvai çeşit ibre saygınlığım 10x şimdilik sadece bu işe yarıyor vala sizin kadar çözemedim maalesef Mesaj Birleştirildi: Kasım 28, 2016, 20:14:07hocam kuvvetle muhtemel tükkandan kovar:P adam 10-40 yağa tapıyor ama emin olun bende çok denemek istiyorum 0-20 yada 0-40 yağı
hocam bizde bişey bilmediklerinden kaynaklı işte ben onu size dicektim ama ziyadesiyle başınızı ağrıttığım için demedim kaydı alıp forumda paylaşırım o halde
Abi o aracı usta kullanmıyor ya Biz servise 0w20 kullandırmış adamlarız sanayideki usta kim ya, vız gelir tırıs gider E60 520D bmw ye 10w40 koyacaktı Allahtan yağı ben aldım gittim bişi diyemedi Karter tapa contasını bile değişmiyordu ben uyardım "ooo sende herşeyi biliyormuşsun kardeş" dedi. Dedim bizde boş adam değiliz ustaaaa
Estağfurullah beklediğin hata torque konusu bunun için var Mesaj Birleştirildi: Kasım 28, 2016, 20:49:01Hakket dedin mi la Ben asabi adamım, bi yamuk yaptılar işte, arabayı alıp gidecektim. Hangi ara kaş göz ettiler ise başka yılışık usta geldi beni çözdü. Bi halt diyemedim