0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sinyallerdeki gündüz ledlerinin çalışma sistemi nasıldı? Çalışınca çalışıp farları açınca sönüyo muydu? Valla Kaan verdi ateşi aldık biz de nasıl çalıştığını bilmiyorum daha
Yasin sorun kaynamış arada. Sinyalli drl lerde drl nin gücü ek olarak istediğin yerden alınıyor. Sinyali yakınca drl sönüp sinyal yanıyor. Ek olarak bir devre alırsan farları yaktığında söndürebilir ya da kısabilirsin.
Teşekkür ederim abi. Benim araba çalıştığında yansın parkları açtığımda parlaklığı azalsın gibi bir düşüncem var. Onu nasıl yapabilirim peki?
Benmi yanlış biliyorum lpg.de yanma daha fazla(hararetli) olur ve bu yüzden kurum benzine daha göre az olur, bundan dolayı buji ve yag kısalmaz uzar
hocam bende izninizle bir tartışma konusu açmak isterim bujileri yeni değiştirdim ama araştırmalarım sonucu LPG bujisi denen bi olguyla karşılaştım çok iyi performans ,yakıt vs diyenler var orjinalinden şaşma diyenler var ben seçimimi zaten yaptım orjinalini aldım da bu konuda sizin ve diğer üyelerinde yorumlarını almak isterim
Daha önce tartıştık hocam. Tamamen traş. En iyisi aracın orjinal buji si [emoji593]
sağ olun hocam konu kapandı o halde
Seksenlerdeki fehmi babanın dediği gibi.aa konu kapanmış bak konu yok ortada demesi gibi oldu
21 yaşında delikanlı çağ kapatıp çağ açmış, 29 yaşında koca adam konu kapatmış çok mu yani Artist hemen kesip attın traş mraş deyip adamın içinde kaldı tartışma konusu içinde patladı senin yüzünden
forumun buji Gurusuyum. üstüme otorite yok
aynen hocam ya ben böyle olay münazara dönecek üyeler doneleriyle gelecek sırasıyla söz alacak meclis bütçe komiyonu görüşmesi gibi bişey düşünüyodum tam manasıyla içimde patladı
Ramazan bu adamlar aştı gari, ne desek yok google a bak, yok bunu şu kitabımız da anlattık yok şurda yazdık çizdik der oldular. Soru sormaya korkar olduk be zaten arabamda şu sıkıntı var falan demeyeceksin anında arabayı gömüyorlar lanet olsun benim araba beş para etmez deyip satsam mı ki diye düşüncelere dalıyorsun hep bu engizisyon mahkemesi üyeleri yüzünden Yeter yahu, Şaka bi yana hakket Talatın dediği gibi en iyi buji arabanın orjinal bujisi gerisi fasarya pazarlama olayı benim anladığım bu lpg bujileri Bu arada sen bujileri değiştirip bu soruyu sorduğuna göre değişen pek birşey olmadı galiba arabada
yok hocam eğer yol bilgisayarındaki veri doğruysa hadi +-1 diyelim ona rağmen rekor yakıt tüketimi bekliyorum tabi oda veriler yanıltmassa 2 yıldır kullanıyorum Ankara içi traikte 8.0 lt görmedim ..ama şöyle bi sorunum var benzin sürekli "diş" bazında eksiliyor forumda araştırdım güncel konu bulamadım konu açacağım yarın bi bakim bazen kafasına göre o "diş" geri geliyor ...bu LPG buji konusu araştırırken gördüm işte LPG farklı yanma karakterine sahip vs biraz mantıklı gelmişti ama baya araştırınca gördüm ki çok efektif bişey değil gibi meraktan sordum
Benzindeki diş olayı gerçekmiş yani benzin şamandırasından okuyormuş. Bende ilk lpg taktırdığımda düşünce herhalde benzin yakıyor sanıp gösterge düşüyor sanmıştım. Ara bir değerde kaldı ise yokuş aşağı yokuş yukarı park edince o diş gidip geliyordur
Ramazan, Bak tekrar söylüyorum sen bu araca 10 40 yağ koyarak hatanın içinde yüzüyorsun. Bak duyduğumu söyleyeyim bu motora 10 40 yağ kesinlikle koyulamaz diye Toyota japonyanın talimati varmış. İlk zamanlar kısa sürede olsa bu motora servisler 10 40 koymuş BEN UYARAYIM.
hocam siz olun 1-2 üye daha söyledi ama ben koymadım ki ben ısrar ettim 0-20 w olsun diye hadi dedim 5-30 olsun adam 10-40 koydu bende çok taraftarı değildim ama mecbur bi müddet böyle idare etmek zorundayız not:yol bilgisayarında ki tüketim değerleri çok güzel ama kapsamlı tespiti depo bitince yapacağım böyle giderse hiç düşünmeden değiştirin bujileri