0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir daha motor kapağının üstünü çevresini temizlemeden o kapağı açma ayrıca 15000 km de kullanma, kaç paralık şey bu yağ arkadaş git değiştir. Leş gibi olmuş motorun içi
açarken dikkat ettim abi içine bir şey kaçırmadım. Hava soğuk valla sanayiden gözüm korktu ama dediğin de mantıklı. yolum düşerse değişim yaparım inşallah [emoji56]Bu arada 15 bin km değil 3 ay sonra en fazla 2 bin km yaparım onda taş çatlasın yani 10 bin yapmadan değişim olmuş olacak inşallah
hayret inatlaşmadın inan arabanın bakımından kar edilmez, bakmazsan daha çok zarar edersin
Aboooooo donmuş ya la araba.... Fakir modifikasyon gazete ile olur
Talat ne uğraşacam böyle işlerle yav. çalıştırdım aracı, açtım klimayı en yüksek sıcaklık ve fan hızında ön cam, çalıştırdım 5 dakika. Hiçbir şey kalmadı. Safranbolu da bu sabah 9.5 da -7 dereceydi. Gece -10 u görmüştür sanırsam.
avensisin sileceklerini ayarlayayım dedim ama ayarlanmıyor galiba istediğin açıda nozzle alıp takman gerekiyormuş. ilginç
Benim şöför tarafındaki nozul daha önceleri cama çok iyi suyu atıyordu bu sıralar tazyik çok azaldı.Bizim nozullar iğne ile açılmıyor bildiğim kadarıyla tazyikli sumu tutmak gerekiyor ??
Eline emeğine sağlık Tr de tek mi bu
teşekkürler. Galiba şu anlık tekim sen yapmazsan [emoji41]