0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim çin malı plaka ledlerini 1.5 senedir kullanıyorum maşallah hala tık yok aydınlatmasıda çok iyi.Bu seri çok kaliteli çıktı.Tapatalkla gönderildi
Talattan modifikasyon harikası tr de tek Asfalt yanacak maşallah kıpkırmızı
Haha bulanık çıkmış bu daha park halindeki stoba basınca audi style olacak. [emoji23]
Çılgın seni, öyle milyon dolarlar harcayrak güçük dokunuş yapmak değil, esas mesele 3 5 kuruşa büyük adımlar atmak
yav ben bu resmi paylaşmicaktım ki tr de tek olcaktım kimsede olmicaktı.bi tek apaçi ben olcaktım tekrar teşekkür ederim sayende yaptım.1 hafta önce sökmesi zor mu diye 40 kere soru sormştum
talat hocanın isteği üzerine 87.000 km kullanılmış (60.000 'i LPG li) bujilerin durumu... değişim zamanı için belki referans olabilir sizlerinde yorumuna açık
teşekkürler.keşke yenilerin de resmi olsaydı .gerçi pek anlamam ama @Ufuk Sönmez (16363) bujiler hakkında yorum yapabilir mi? sağlığı ne durumda acaba
Sonuç??
görsel alıntıdır
aslında ateşleyen yer ile demir arasına bakmak gerek diye biliyorum ama eski ile yeni mesafeleri aynı gibi.
baya bi meblağ insanın ordan 5 liralıklardan takın diyesi gelmiyor değil sonuçlar için daha erken 12 km falan kullandım çekişte çok bi artış yok gibi ama belki ben fark edememişimdir gözlemleyebildiğim en net bulgu rölenti sabit hiç dalgalanmıyor
O kadar para verdikten sonra psikolojik etki olmasın Güle güle kullan, yeni her zaman daha iyidir.
hocam vala rampalarda sanki eskiden daha iyiydi cidden belki bana öyle geliyodur ama teşekkür ederim murat hoca yapılacaklar listesi;1-elm alınacak 2-buji değiştirelecek3-yol ayarı yapılacak hepsine komple izninizle tik atıyorum hocam
Yol ayarıda yaptırdın mı? Allah Allah hayırdır bismillah
ELM ile kayıt aldıktan sonra yol ayarı gerekmiyor mu ?