0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
T20 olabilir. Tahminim o yönde ama Google a Toyota kullanım kılavuz diye aratırsanız Toyota kendi özel sitesinde bunları paylaşmış. Ordan bakabilirsiniz
güle güle kullan arka sis lambası gibi oldu, arkandan gelen selektör yapabilir kıs diye [emoji14]
Çok güzel olacak Talat, şaka yaptım tr de tek Bolunun incisi olacaksın [emoji14]9 led fren 9 led gece ışığı yaparsan 2 fonksiyonu olur
Bakalım abi deneyeceğim inşallah 2 fonksiyon olayını dediğin mantıklı aslında. Silikon bu gün de iyice kurusun sonra takar 95 resim ekler. Tr de tek avensis diye konu açarım [emoji57] [emoji57]
Talat abi 3. stop lambasındaki çakar modüle bağlarsan daha değişik durur bu ledler
Kaan kanıma girip daha sonra apaçi ilan etmeyin beni [emoji1] [emoji1] Zaten 3 stop çakarım var avensise apaçi lik noktasında oldukça yeterli. Bir de bunlar Çakar yaparsa arkamdan her gelenin sövmesine yol açmış olurum [emoji41]
Bende dedim Kaan ama dinletemedim apaçi olunmaz apaçi doğulur dedim ama olmadı Bence çakarlı stop mükemmel olur farkındalık açısından ama bakalım artık Talat bu son dakika gollerini sever
Tamamen değiştirdim gaza getirdiniz! Elo dan röle sipariş verdim. Farlar açıkken 1.kademe Stop 2.kademe +çakarSinyal verince o tarafın alt kedi gözü sinyal ile yanacak.Geriye takınca tam güç yanacakYeterse yetsin olacaksa tr de tek olsun [emoji593] [emoji593] [emoji593]
Ha en son değişikliği yazmamışım. Tüm bunlara ek olarak aldığım şerit ledlerin fazlasını araç altına döşedim 4m kırmızı led artmıştı. Frene basınca cehennemden çıkan çılgın Türk avensisçi görünümü oluşuyor geceleri [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]