0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Direksiyondaki ses kablolardan yada soket varmış soket degisirse ses gider problem yok dedi usta.30bin bakimi da geliyor zaten gitmeden once soketi siparis edip gidicem insallah baska bisey cikmaz..
T27 sahipleri Dıştan kapının tam ortasına eliniz ile bastırın hafif içeri çökerken çatır çutur kırılma benzeri ses sizde de var mı?
Hayır yok Şimdi kara kara düşün bu sana yeter
Talat o ses gelse ne olacakki?Araç zaten kendini hem ön hemde yan çarpışma testlerinde fazlasıyla kanıtladı.Aynı saç malzemenin kullanıldığı yeni 2016 makyajlı kasası En Güvenli D segmentte Opel İnsignia ile 1.oldu.Bence çok takılma böyle şeylere derim.Daha önceden kaporta ve diğer saç malzemelerde Magnezyum alaşım kullanıldığını sana söylemiştim galiba.Buda esneklik-sağlamlık ve hafiflik kazandırıyor araca
Hafızam çok kuvvetli değil ama bu soruya verdiğin cevabı daha önceden biliyorum [emoji6]
Hahaha evet çatırdadı ben boya çatlıyor sanmış tırsmıştım. Boşver ya, bugün arabadan 500 ml yarım litre yağ çektim pekmez gibi yağ herhalde karter dibine indim ne kadar pislik varsa çektim
Sistem iyi çalıştı mı damlama falan yaptı mı? Ben de yazın Hidroliği bu şekilde çekip yeni hidrolik koyup değişim yapacağım nasip olursa inşallah
Serum şeffaf hortumundan aldım birde 60CC şırınga. Yağ ölçme çubuğunu çıkartıp oradan yağ çubuğu boyu kadar hatta bir 10 cm fazlası belki soktum ve şırınga ile çektim çok iyi geldi. Kıvamı koyu olduğundan baya asılmam gerekti. İlk gelen yağ koyu renkli idi ama sonra açıldı renk daha sıvımsı idi
iyi olmuş eline sağlık bu arada kaç km oldu eksiltme var mı?Maşallah benim 7 bin km oldu eksitme yok denecek kadar az
Eksiltme yok herhalde Talat, malum yağ çubuğu ile adam akıllı ölçemiyorum ama bu sefer yağı çekince görebileceğimi düşünüyorum. Çünkü ne zaman baksam yağ maximum noktasının üstünde görüyordum.Fazlaydı herhalde yağ bakalım neredeyse 500 ml yakın yağ çektim. Bugün 4+1 litrelik eneos yağın 1 litreliğine baktım 500 ml kalmış herhalde dallama adamlar 4,2 koyacaklarına 4,5 koydular. Zaetn son gittiğim yer fiyasko idi. Yarın bir daha çubuğa bakacağım bakalım durum ne.
4l kafi geldi abi benim araca. bir dahakine yine 4l koymayı düşünüyorum nasip olursa
Cavit abi falan da 4 litre koymuştu. PEki Talat 4 LT konunca yeni yağ filtresi falan dahil ise 4.2 lt diyor ya sen yağ filtresi değişip 4 litre koyunca yağ seviyesi tam olarak nerde duruyor?
Abi bi ara paylaşmıştım konunun birinde ama unuttum. Yani iki çizgi arasında ortanın biraz üstünde yanlış hatırlamıyorsam
Yağı koyalı dokuzbin km oldu.Benim usta 4.2 koymuştu geçen hafta baktığımda üst çizğinin biraz altında olduğunu gördüm.Lpg ile 5W30 kullanırkende 500 mlg eksilme olmuştu.Hatta geçen gün n11.de 20 tl kuponum vardı eneos 4 litre 0W20 84 tl.ye geldi.yani yağım hazır bin km sonra bakım var.
5-30 da azaltma varken 0-20 de daha fazla olmuyor mu?
4,2 lt koyulduğunda seviye neredeydi abi? En son noktada mı?