0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar,Bu araçta hiç niyetim yoktu ama aniden karar verdim bir aksesuarda ben taktım ))Dikkat YOL DEVRİYESİ moduna girdik
Radar var diye selektör çoğalabilir. Telsiz anteni galiba
Selam Talat hocam Telsiz ant bu malum serde telsizcilik varya:)resimde büyük çıkmış, anten ufak resimde görüldüğü gibi büyük değilHayırlı kandiller tüm arkadaşlara
Tesekkürler Murat hocam iç ünite derken ben el cihazını bağlıyorum bu antene mobil cihaz var ama arabada aküden kablo vs gerekiyor kullanmıyorum o yüzden.
Anten olunca kablonun bağlandığı böyle telefon ahizesi gibi kablolu teyp gibi bir şey değil mi? Tek gördüğüm telsiz burda dolmuşçu telsizi birde arkadaşın direk elde taşıdığı yaesu mu neydi markası polis radar cami frekanslarını dinlediğimiz bir telsizi vardı o çok telsiz bilmem yani
Telsizde çeşit çok Murat abi sabit olanların anten bağlantıları aynı uydu alıcı kablo konnektörü gibi biraz daha büyük. El telsizleri aynı wi-fi antenine benzer. Halk bandı telsiz ruhsat istemez. Bende el cihazı var amatör belgesi alacam bu bi hastalık.
Peki bu anten herhangi bir cihaza bağlanmıyor mu?
Aynen tarif ettiğin YAESU gibi bir el cihazı var bendede Murat hocam.Bu antene o cihazı bağlıyacağım zaten.Bizim frekanslarda röle üzerinden marmara bölgesi ile kesintisiz konuşabiliyoruz
Eeee Talat, Ümit hoca şimdi Tr de TEK oldu Çinden anten sipariş çeksek mi ki söküp takması zor ya, bu arkadan gelenlerin fren yapması hoşuma gitmedi değil yani
İlk uzun yol deneyimimi yaptım. İki durum dikkatimi çekti: 1. Hız saibitleyci aktifken boşa attınız. Sonra vitese atmadan ( unutmuşsunuz boşta olduğunu) hız sabitleyiciyi aktifleştirirseniz birden devir çubuğu 5-6 binlere geliyor, motor bağırıyor. Bu tuhaf... Viteste değilse aktifleşmemeli. Bu, yazılımla düzelir mi? 2. Aynalar kapalıyken aracı çalıştırınca otomatik açılıyor. Ama stop edince de otomatik kapama yolu var mıdır? Teşekkürler...