0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hata oluğu belli ama bunu nasıl düzeltebiliriz pc ye filan bağlasak bi ayarı varmıdır acaba?
Bu gün yolda denedim boşa alıp hızı sabitlesim. Sabitledi.Daha sonra birden gaza sonuna kadar abandı kendi Kesinlikle bu bir sistem hatası!
Arkadaşlar biz bu konudan yürürüz, Toyota yı sürüm sürüm süründürürüz. Kitapçıkta böyle yapmayın diye ibare falan yok değil mi
cidden merak ettim bende ilk fırsatta deniycem ama çok saçma neden bi insan boşta hız sabitleyici açarki
Yanlışlıkla diye bir olay olabilir mi? Sonuçta robot değiliz rampa aşağı boşa atılmaz gerçi ama rampa aşağı boşa atıp unutarak yol alırken hızı sabitledikten sonra aracın birden kesiciye girecek kadar bağırması bir çok insanı tedirgin etmeye yetmez mi? Al sana güvenlik zafiyeti! Ayna mahruti dişlisinden SwiftKey marifetiyle sevk edildi.
yani araç kesiciye girse nolcak sadece panik yaptırabilir belki okeyde araca bi zararı olmaz bence boşa uğraşmayın bişey çıkmaz
Heves baltalanmıştır @Talat Serkes (28471) Mission Completed
Garibim Japon mühendis nerden bilsin yaptığı araba Türkiye'ye satılacak oradada Talat hoca arabayı alıp sağı solu ile oynayacak Ben denemedim yolda vites boşta giderken hız sabitleyiciye neden takarsınız yahu??Sistem normal çalışıyor aracı sabit hızda tutmak için gaza yükleniyor,Ancak 1. viteste olan sensörden vites kolunun boşta olup olmadığını anlamak içinde konulabilirdi.Talat hocam bence sana gelecek cevap basit KULLANICI HATASI ))Sor bana söyliyeyim sanaKeyifli sürüşler dilerim.
Mesaj atma olayı çok mantıklı ama hangi adrese atacağız onuda bildirirseniz iyi olur. Belki harekete geçirebiliriz yetkilileri