0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Küsme yaaaa Haklısın maşallah demek lazım ama insan kendi kendine daha çok nazar ediyor.
konuda dolaştım biraz ama hiç direksiyonu deri kaplatan görmedim, yapan var mı acaba
Ben deri kaplatmadım 10-15 tl lk dikişli olanlardan alıp kendim kapladım. uzun zamandır kullanıyorum
Hahahha küstüm oynamıyorum [emoji56] ne küsmesi ya hahha[emoji6]
Ben bundan aldim.parasina gore güzel1 ADET DIY Araç Direksiyon İğneler Ile Kapak ve Yapay deri Konu Gri/Siyah # HA10328 http://s.aliexpress.com/vqMVzMJF (from AliExpress Android)
Arkadaslar elegant extra nin orjinal uzerinde bulunan multimedya cihazindan sahibindende buldum.550 tl diyor garantisi bitmis fakat hic kullanilmamis.fikrinizi alabilirmiyim alinirmi
Emre bey bende de var daha önce Talat hocamda arıyordu anlaşamadık fiyatta
.Bence bluetooth çalışır ama mikrofon girişi farklı olabilir.Bluetooth cihazın içinde bağlantı kurmaması için hiç bir neden yok gibi diye düşünüyorum.Sadece şahsi fikrimselamlar
Aslında benimde kafamda bazı zihni sinir projeler var konu ile ilgili.Amma lastik çapı ile oynamak km vs ayarlarımızı bozmasın biraz çekincelerim var
Valla ne diyeyim hayırlı olsun şimdiden, lastik doktoru değildir herhalde bu doktor muhtemelen tıp doktorudur, 3 yılda kaç lastik denemiş avensiste merak ettim. Dediğim gibi yakıt ve performans olarak değiştirse değiştirse teker çapı değişim yapar, 1 cm lik taban farkı aracın üstündeki lastikleri söküp yenileri takmaya değmez bana göre